Sheepy:

Sheepy: "Szeretnénk megosztani a szurkolóinkkal azt a szenvedélyt, amit mi képviselünk"

Sheepyn kívül hallgassuk meg a menedzser szavait is az új csapatról.

A LoL szcéna egyik legegyedibb csapata, a Unicorns of Love komoly változtatásokon esett át most az off-szezonban. Először a menedzserük, Romain hagyta ott a csapatot, majd később a két alapító tag, Vizicsacsi és Hylissang is új csapatba igazolt.

Úgy néz ki, hogy Vizicsacsi a Schalke 04-ben folytatja

A csapat közeli források szerint Vizicsacsi és Nukeduck leigazolása már a célegyenesben van.

Most viszont, az InvenGlobal készített egy interjút Sheepy-vel és a csapat új menedzserével, Dieuponey-val.

Az első kérdés Dieuponey-hoz szól. Az előző menedzser (Romain) nagyon pörgős figura volt és egy kicsit más volt, mint a többi menedzser. Van bármiféle teher emiatt rajtad?

"Azt gondolom, hogy a teher inkább a munka részén van. Nagyon jól szeretném végezni a munkámat a játékosok miatt, hogy ők is a legjobbat nyújthassák. De igazából semekkora terhet nem érzek magamon, tisztában vagyok azzal, hogy Romain mennyire különleges és sajátos stílust képviselt, ami tökéletesen illett az UOL-hoz. Nekem most meg kell találnom a saját stílusomat és remélem, hogy az passzolni fog a csapathoz."

Esetleg tervben vannak olyan megjelenések, mint amiket Romain csinált?

"Szerintem ez még minidig megbeszélés alatt van a játékosokkal és a csapattal, hogy mi a legjobb útja annak, hogy az UOL-t reklámozzuk. Van néhány ötletem a színpadi megjelenésekre, de sokkal inkább a játékosok teljesítményére szeretnék koncentrálni, minthogy a saját megjelenésemre, ugyanis a játékosok képviselik a legjobban a csapatot. Én csak segítek majd rajtuk."

Van esetleg olyan dolog, amit fontosnak tartasz és szeretnél a csapaton belül véghez vinni?

"A játékosoknak szeretném megadni a legmegfelelőbb környezetet. Szóval bármi, amivel az ő játékukat kényelmesebbé tehetem, azt megfogom tenni. Például, ha van bármiféle személyes problémájuk, akkor azt meg tudjuk beszélni és megoldást keresünk rá. Egy másik példa: most, amikor jöttünk Koreába bootcampelni, akkor mindenki ugyanazzal a repülővel jött, kivéve WhiteKnight, aki csak később tudott jönni. Elintéztem neki a repülését és a poggyászára is vigyáztam. Ezek apró dolgok, de próbálok mindenben segíteni a srácoknak, hogy a következő szezonban a legjobbak lehessünk."

Térjünk át rád, Sheepy. Vannak új játékosok a csapatban, mit gondolsz róluk?

"WhiteKnight már régóta a szcénában van és már több pozícióban is játszott. Korábban dzsungeles volt, de most már topon játszik. Ő még újonc, nem úgy mint Kold, aki már megjárta az LCS-t. Mind a ketten nagyon barátságosak és a legjobbat akarják magukból kihozni, ami nagyon jó és fontos. A játékosok perspektívájából még nem tudok beszélni, ugyanis még nem töltöttünk együtt túl sok időt, viszont majd most fogunk gyakorolni olyan koreai csapatok ellen, mint például a ROX Tigers, szóval majd meglátjuk hogy megy. Amikor ezeket a játékosokat megfigyeltük, akkor a következőkre jöttünk rá: WhiteKnight egy nagyon-nagyon tehetséges játékos és rengeteget játszik. A csapaton belül majdnem mindenki 12-13 órát tölt a játékkal naponta. Kold-nak pedig olyan hangja lett a csapaton belül, hogy az valami elképesztő. Ő irányítja a gárdát és ez a jövőben még nagyon sokat segíthet."

2017 elején az UOL elég jól teljesített, viszont az év közben nem tudták ezt a jó formát tartani. A szurkolók azt gondolják, hogy a makró játékkal van a gond. Hogyan fogjátok ezt a problémát kiküszöbölni?

"Szerintem az egyik legjobban teljesítő csapat voltunk tavaly. Még a Rift Rivalson a TSM-et is sikerült legyőznünk. Elsők lettünk a csoportban és jó játékot is játszottunk. A makróról pedig annyit mondanék, hogy már egy nagyobb szinten van, viszont még mindig nem tökéletes. Volt egy kis gond a kommunikációnkkal és a pozícióink megértésén, valamint az ösvény fázisban sem voltunk a legjobbak. Későn kezdtünk el foglalkozni a meta karakterekkel és sokszor volt olyan, hogy simán elhozhattuk volna, pl. Cassiopeia-t, viszont Exileh Talon-t választotta inkább. Természetesen megbízom a játékosainkban, ugyanis nagyon ügyesek, viszont ezekre figyelnünk kell."

Az UOL mindig híres volt az egyedi választásairól. Vannak esetleg ilyenek tervben?

"Mindig azt fogjuk játszani, ami szerintünk a legjobb. Természetesen nem csak azért szeretnénk játszani ezeket a hősöket, mert különlegesek, hanem azért, mert azokkal vagyunk a legjobbak. Bárki játszhat Teemo dzsungelt, ha sikeres tud vele lenni. Van időnk kipróbálni mindent, szóval jelenleg is ezt tesszük. A Zyra, valamint a Morgana dzsungelen át egyszerűen mindent kipróbálunk. A játékosaink is olyanok, akik szeretnek off-meta hősökkel játszani."

Végül pedig mondjatok valamit a szurkolóitoknak!

Dieuponey: "Számomra az most a legfontosabb, hogy megtaláljam a helyem a csapaton belül és a szurkolóink is megszeressenek. Szeretném megosztani a szenvedélyünket velük. A legjobbat szeretném kihozni a csapatból idén!"

Sheepy:"Már jóideje itt vagyok a csapatnál és valószínű, hogy én vagyok az egyik legtapasztaltabb edző. A legjobban szeretném játszani ezt a játékot, az életemet adnám a csapatért. Szeretnék több nemzetközi versenyre lejutni, különösen a VB-re. Remélem idén sokkal versenyképesebbek leszünk és akkor talán nagyobb csapatokat is legyőzhetünk, mint pl. az SKT. A legjobbat fogom nyújtani és garantálom, hogy a játékosaink is!"

Mit gondoltok srácok, idén van esélye kijutni a VB-re a póniknak?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!