Adventi naptár 15. nap: T-34-85 Rudy

Adventi naptár 15. nap: T-34-85 Rudy

Nem az adventi ajánlatok nagy dobása, de ha épp tier VI SH-ra kell farm tank, akkor a Rudy nem egy rossz választás.

A mai adventi ajánlathoz potom 4.243 forintért juthatunk hozzá, ehhez jár az ominózus tank, egy 100%-os legénység beépített BIA képességgel és persze Szarik, a kutya. Ha az adventi ajánlatot választod, akkor 5.736 forintért az előbb említetteken kívül 1.650 aranyat és némi bónuszt kapsz. Na de szedjük össze, hogy mit érdemes tudni a Rudy fedőnévre hallgató T-34-85-ről.

T-34-85 Rudy

Ez a tank A négy páncélos és a kutya című lengyel TV sorozatból lehet ismerős, tehát egy képzeletbeli, módosított szovjet tank variánsról beszélünk, amiben természetesen ott csücsül Szarik, a kutya. (–Elnézést, nem tudok a kutya nevétől elvonatkoztatni.–)

Előnyök és hátrányok helyett

A tank gyakorlatilag egy kevésbé mozgékony és kissé motorérzékenyebb megfelelője az eredeti T-34-85-nek, ami természetesen megnövelt kredithozammal rendelkezik. Ha a T-34-85M-hez hasonlítjuk, akkor pedig körülbelül ott találjuk magunkat, mint a Fury és a Thunderbolt esetében, azaz az új mindig jobb elve érvényesül. Ehhez a tankhoz képest a T-34-85M mindenben jobb ugyan, de térjünk is rá arra, hogy mire is alkalmas a Rudy.

Top tierként abszolút uralhatjuk vele a csatateret, mert megvan hozzá a tűzerőnk, a mozgékonyságunk és persze a páncélzatunk. Előre mehetünk, kihasználhatjuk a torony páncélzatunkat és persze a lövegünket köszönhetően könnyedén leküzdhetjük vele az ellenfeleinket. Természetesen nem esik az OP kategóriába és 1on1 szituációban manapság már több tank is megeszi, de még így a nagyon jó kategóriába esik.

Ha mi vagyunk a csapatlista alján, akkor a támogató szerepkört tölthetjük be. Hogy mennyire sikeresen, az leginkább a játékos tudásán múlik. A tank igazi ereje tier VI SH-ban mutatkozik meg, ahol kizárólag egyenrangú ellenfelekkel találja szemben magát. Ha könnyű tankokat kell leküzdeni, akkor érvényesíthetjük vele a nyers harcértéket, a nehéz tankokat pedig csapatjátékkal és jó pozicionálással küzdhetjük le.

Ajánlás

A tank alapvetően annyira átlagos, mint a németeknél a Panther vagy az amerikaiaknál az M4 Sherman(ek), ezért egyediséget kiemelni nagyon nehéz. A tank nem egy rossz választás, lehet vele farmolni és bár vannak nála jobbak is, de kiemelkedő eredményeket is produkálhatunk vele. Leginkább azonban mégiscsak a gyűjtőknek tudnám ajánlani vagy a hobbi játékosoknak, akik nem szeretnék követni a metát, hanem szórakozásból időnként leülnek játszani pár órát.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.