Kik pörgetik a kést a legjobban a profik közül -Top10

Kik pörgetik a kést a legjobban a profik közül -Top10

A kés kevés szerepet kap a profi CS:GO világában. De, ha előkerül, akkor általában gyöngyszem születik.

Guardian késelése az EPL-en megihletett pár embert és azonnal el is kezdték összegyűjteni minden profi játékos számait, a top 10 pedig valahogy így néz ki.

10-8. Tarik, GeT_RiGhT, flusha

Ez a trió fért fel a top 10 utolsó három helyére eddig karrierjük során mindannyi 29 alkalommal késeltek meg valakit profi meccsen.

7. Stewie2k

Sokkal kevesebb ideje játszik, mint GTR vagy flusha, mégis nyolccal többet tudott késelni a fiatal smoke criminal, így 37 killel a hetedik helyen áll.

6. Dosia

Az orosz Godx, a gránátok mestere és a másodszámú smoke criminal okos húzásai mellett a késsel is jól bánik: 42 alkalommal bökött meg valakit profi meccsen. Dosia még azt is megengedte magának egy kés killért, hogy megölesse csapattársát Zeust.

5. Seized

Az orosz játékosnak mostanában nem mennek túl jól a dolgai, de legalább a késelésben nagyon otthon van már csak egy kell ahhoz, hogy jubiláljon és bekerüljön az 50 fölötti klubba.

4. Pashabiceps

Az öreg bicepsz már pont belefért az 50-es klubba. Ő mondjuk olyan régóta játszik az elitben, hogy ez már szinte elvárható volt.

3. S1mple

Rövid idő alatt elképesztően sokat késelt, hiszen most tart 67 killnél úgy, hogy még „csak” 18 ezer kört játszott eddig profi karrierje alatt, míg Snax például 30 ezret. Így 268 körönként késel meg valakit.

2. JW

A svéd AWP-s is elég szemtelen, már 83 alkalommal késelte meg ellenfeleit karrierje során.

1. Snax

Végül el is érkeztünk az aranyérmeshez, aki nem más; mint a lengyelek egyik legjobb játékosa Snax, aki karrierje során már 91 késelésen van túl. Erről még egy videó is született, így megcsodálhatjátok a lengyel játékos kés-tudását.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!