7 fontos dolog az új PUBG pálya; a Miramar kapcsán

7 fontos dolog az új PUBG pálya; a Miramar kapcsán

Nagyon jó az új pálya, de van pár dolog, amit érdemes figyelembe venni.

Ahogy mindenki más, mi is elkezdtük tesztelni a PUBG új pályáját, Miramart. A mexikói hangulatot 100%-ban átadó sivagatos terep, a tipikus spanyol városnevek, a spanyol építészeti stílus, az épületek elrendezése, és a "vadnyugaton" használt fegyverek, mint a Winchester mind-mind alátámasztják, hogy Miramar nagyon jól sikerült. Az egyik népszerű hazai streamer, bLYYY már feltérképezte részleteiben is, nézzétek meg, mit gondol róla:

Bemutatjuk: Miramar -videó

bLYYY kipróbálta az új pályát, és a videó hosszából már láthatjátok, hogy egész jóra sikerült az első meccse.

3 nappal az 1.0, avagy az első hivatalos, teljes verzió megjelenése előtt végignéztük, hogy mi az, amiben Erangel és Miramar különböznek, mik azok a tényezők, amelyekre figyelni kell majd, ha elkezdjük a téli szünetben komolyan nyomatni a sivatagi harcot.

A tetők sokkal fontosabbak

Miramart úgy tervezték, hogy az ugrálás könnyebb legyen, ráadásul sokkal több tetőre lehet felmenni vagy azon landolni, mert több a loot is. A sivatagos terep miatt messzire ellátni, szóval jó taktika lehet csapatban, ha egy ember fentről körbenéz, mielőtt kitalálnátok, pontosan hogy és hova menjetek.

Bitang jó lett a repülőgéproncs

Egy hatalmas kráterben levő, félig lerombolt falun fekszik egy kettétört repülő roncsa, ráadásul loot szempontjából sem utolsó, viszont figyelni kell arra, hogy a peremen kívülről nagyon simán rá lehet látni az egész terepre, így ne lepődjetek meg, ha egy squad 4 oldalról nyit majd rátok tüzet, amíg ti lent szeditek össze a cuccokat.

Sokkal óvatosabban kell vezetni

Az egyik legizgalmasabb dolog a játékban, amikor járgányba pattansz és átgázolsz a pályán ott, ahol épp kedved tartja -vagy legalábbis nagyjából, ha épp egy apró bukkanóban fel nem borulsz a motorral, egy ígéretes kört bukva így. Miramar új járgányai még inkább rátesznek erre a feelingre: egyrészt, ha nem úton mész, hanem terepen, iszonyat hepehupás az út, és a camper, illetve a pickup is nagyon pattogós, könnyű vele borulni. A jet ski viszont nagyon állat, gyors és jól fogyaszt, kár, hogy nem sok a víz a mapon.

Könyörgöm, had üssek ki valakit

Néhány városba van edzőterem, ami amellett, hogy ígéretes mennyiségű loottal csábít, a terem közepén levő ringgel vonzza a játékosokat, hiszen hol máshol lehetne jobban "lejátszani" egy 1-1 elleni meccset landolás után fegyverek nélkül, mint a ringben? Telitalálat az ötlet, egyszer próbáljátok ki mindenképp!

A nyílt terep egyszerre király és ijesztő

Ahogy rohangáltam a pályán járgány nélkül, úgy tudatosult bennem, hogy gyakorlatilag egy jobb mesterlövész kilométereken át le tudna követni és kilőni. Ez egyébként elég ijesztő, mert sokkal óvatosabban kell megválasztani a közlekedési útvonalakat, másrészről viszont a kisebb-nagyobb dombok, kráterek miatt bármennyire is szegényes a terep, bőven van lehetőség a bujkálásra. 

Pecado az új School

Középen is van, elég nagy hely, Pecado így mindig népszerű landolási pont lesz, pont úgy, mint Erangelen School. Ha valaki már az első perctől a harc sűrűjében akarja tudni magát, akkor ez lesz az ő helye, de ha csak "egy gyors körre mész a haverokkal", akkor is ide érdemes landolni.

Imádjuk az új fegyvereket

Nézzétek csak:

 TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Képek: PUBG Official

Kövess Minket!