Véget ért a Seatstory Cup -Íme a statisztikák, és a legjobbak paklijai

Véget ért a Seatstory Cup -Íme a statisztikák, és a legjobbak paklijai

A Seatstory mindig is híres volt arról, hogy a poénok kerültek előtérbe, de persze azért az összdíjazás miatt a játék közben érdemes megfelelően komolynak lenni.

A hétvégén tartották az idei utolsó nagyobb hangvételű Hearthstone versenyt, a hetedik Seatstory Cup-ot. A családias hangvételű bajnokság mindig is arról szólt, hogy a világ minden tájáról összecsődülnek a streamerek és az ismertebb Hearthstone személyiségek, hogy egy verseny keretei között végigpoénkodják a három napot. Persze ettől függetlenül a fő attrakció; maga a verseny kellő komolysággal folyik, hiszen az összdíjazás 20 000 dollár, ami azért nem olyan összeg, amire legyint az ember. Ha valaki még visszanézné a döntő pillanatokat, akkor íme a vod az utolsó napról (a döntő mérkőzést a végén keressétek). Ezek után már nem vállalok felelősséget a spoiler miatt.

Nézd meg TaKeTV Day 4 - SSC 8 powered by NEEDforSEAT című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Infografika a versenyről

Látszik, hogy a Priest még mindig nagyon domináns, főleg a Razakus Priest változat, de a Warlock szorosan ott lohol a nyomában. Ez pedig nem is olyan furcsa, hiszen a Control Warlock archetípus talán az új kiegészítő legnagyobb nyertese eddig. Persze a Rogue még mindig ott van az élmezőnyben, de az már érdekes, hogy a Mage, főként a Secret Mage egyszerűen megelőzte a Druid-ot. A lapok szempontjából a Corridor Creeper egyértelmű MVP, egyedül Stancifka volt az, aki legalább egy paklijába ne pakolta volna be.

A Győztes paklijai

A döntő Xixo és Neirea között zajlott, ahol Xixo egy nagyon sima bo7-es összecsapásban 4-1 arányban győzte le az ellenfelét. Ahogy pedig a paklijai alapján lehet látni, volt pár érdekes választása. A Grand Archivist és a Spiteful Summoner több helyen is ott van, és persze ez hozza magával a nagy varázslatokat is. A Corridor Creeper nála minden pakliban kötelező, nagyon úgy tűnik, hogy a lap a KnC legdurvább tech lapjává válik lassan, kicsit olyan, mint anno Dr. Boom, csak ez most epic.

Murloc Paladin

Deck kód: AAECAZ8FBLPBAsrLAuO+ArnBAg3bA+PLAtOqAp3CAo8JpwjZrgL40gKxwgLX6wKmzgL70wKqwQIA

Big Spell Dragon Priest

Deck kód: AAECAa0GAo0I0OcCDvIMgrUCzswC2cEC8LsCysMCy+YCyssCursC1+sCps4C+9MCmcgCCAA=

Keleseth Demon Zoolock

Deck kód: AAECAf0GBJfBApG8ApziApfTAg3rwgLCCPLQAry2As4HMLSsAqgFm8sC980C9wSmzgL70wIA

Secret Mage

Deck kód: AAECAf0EAqsEotMCDuu6ApUDwcEClgXXtgKYxALmBHGP0wLsBbsCh70C+9MCo7YCAA==

Big Spell Midrange Hunter

Deck kód: AAECAR8EkbwCyssCuwXQ5wIN6rsC4eMCi+UC1AWOwwLZB9fNAv4MqAXX6wL70wLHrgLrBwA=

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!