10 projekten dolgozik a Riot a háttérben, köztük több teljes reworkön is!

10 projekten dolgozik a Riot a háttérben, köztük több teljes reworkön is!

Közelednek az ünnepek, ez viszont nem jelenti azt, hogy az élet teljesen megállna a Riotnál. A háttérben ugyanúgy folynak a munkálatok a különféle projekteken, mi pedig megnéztük, hogy mik is ezek.

Közeledik az év vége és vele együtt a 8.1-es patch, valamint a jövő évi projektek folytatása. Idén is sok újdonsággal gazdagodtunk, összesen öt új hőst és több reworköt kaptunk. Ezzel a munkának még nincs vége, mivel jövőre is van már pár projekt beígérve. Jelenleg 10 Riot alkalmazott munkájáról tudunk, hogy valami nagyobb munkán dolgoznak, nézzük is meg mik ezek!

Wav3break egyelőre Swainnen dolgozik, a hős reworkje már jó ideje a levegőben van, ez a Riot hivatalos roadmap honlapján is fel lett tüntetve. Eddig 20thCenturyFaux dolgozott raja, most viszont ezt Wav3break átvette tőle, az ő nevéhez fűződik többek között Shyvana, Azir és Kindred reworkjei.

Riot Jag per pillanat egy új hősön dolgozik, illetve az évek óta várt Aatrox rework is az ő nevéhez fog fűződni, korábban Camille kitalálásáért és fejlesztéséért felelt.

Riot SolCrushed a következő Irelia VGU-n, dolgozik, vagyis rá is vár egy teljes körű képesség és kinézetbeli rework, hiszen egy ideje már nem igazán képezi a meta részét. Korábban ő dolgozott Viktor, Gragas, Poppy, Galio és Yorick reworkjén, illetve nem is oly régen Sejuani frissítésében is benne volt a keze. Yorickot leszámítva az összes rework nagy sikert aratott, szóval ez elég jó hír lehet az Irelia maineknek. Emellett benne van az új hősök ötletelésében is.

EndlessPillows szintén egy következő új hősön dolgozik majd, ez lesz a második projektje, az első az Xayah volt, aki egyik meghatározó hőse volt a 2017-es évnek.

CertainlyT szintén egy VGU-n dog dolgozni, de azt még pontosan nem tudni, hogy kién. Egy dolog biztos, újabb hős kap majd szinte teljes reworköt, szerencsére van elég elavult hős, amiből választani lehet. Itt már kissé szkeptikusabbak lehetnek egyesek, ugyanis az ő nevéhez fűződik Zoe és Yasuo megálmodása, ugyanakkor szintén neki köszönhetjük Thresh-t, Kalista-t, Darius-t és Zyra-t, valamint a Mordekaiser, Caitlyn, Graves és Warwick frissítésekben is benne volt.

Több mint 80 millióan nézték a VB-t egy adott időben, de nem a döntő során!

Aioween | 17/12/20 11:27 A League of Legends versenyei között a világbajnokság ér a legtöbbet, így érthető, hogy ezt övezi a legnagyobb figyelem. Idén ez a tendencia azonban megdőlt. A League of Legends nagyon jó évet zárt a versenyek terén, hiszen sok rekord megdőlt.

RiotSquad5 egy új hősön ügyködik. Ő eléggé egyedi stílussal rendelkezik, hiszen ő találta ki többek között Ornnt, és Ivernt, valamint besegített anno Vi-nál, Jinxnél, Jhinnél, Azirnál, illetve az új rúnákhoz is hozzátette a magáét.

RiotAugust nemrég tért vissza a hősfejlesztő csapathoz, és máris egy újabb VGU-n dolgozik. Korábban ő alkotta meg Vi-t, Jinxet, Ekkot, Gnart és Jhint, illetve pár keystone mastey-t. Ilyen hősökkel a neve mögött, szinte biztos, hogy valami maradandót fog alkotni.

RiotXenogenic is egy VGU-n dolgozik, de itt is rejtély, hogy kién. Ez lesz az első nagyobb átalakítása a cégnél, de Xin Zhao frissítésénél már szerzett némi tapasztalatot, az pedig elég jól sikerült. Kíváncsian várjuk, hogy ezúttal mit talál majd ki.

Végül, de nem utolsó sorban RiotWrekz is visszatér a hősfejlesztéshez, és egyelőre még csak feltérképez egy teljes átalakítást egy hős számára. Az ő vezetésével jöttek létre az új rúnák, ahogy Kindred és Braum is.

Ti melyik újítást várjátok a legjobban?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.