Áll a bál a Major matricák körül

Áll a bál a Major matricák körül

Tegnap ugyan megérkeztek a matricák, ám rengeteg a hiba, és sok profi is panaszkodik.

A tegnapi napon megérkezett az összes Major-matrica, ám a fogadtatás egyáltalán nem volt tökéletes. Volt, akinek az nem tetszett, hogy hiába játszik az stand-inként, mégsem kap matricát, valaki egyszerűen csak Comic Sans MS betűtípussal írta rá a nevét, és még sok más érdekes dolog volt, de nézzük is őket részletesen.

Az edzők nem kapnak matricát

Az utóbbi kijelentés teljesen átlagos, ezzel semmi probléma nincs. Az viszont már nagyobb baj, hogy rengeteg csapatban az edzőnek kell beállnia játszani, így viszont ez már kevésbé fair velük szemben.

Thorin ki is fejezte nemtetszését az üggyel kapcsolatban, valljuk be igaza van, hiszen az edzők is ugyanannyit tesznek hozzá a győzelemhez és mégsem kaphatnak saját matricát, míg egy olyan játékos, aki el sem tud menni Bostonba, megkapja a sajátját.

Nyilván nem szeretnék például dev1ce-tól elvenni, aki csak betegsége miatt nem vehet részt a mérkőzéseken, de vagy kollektíven érdemel mindenki matricát, vagy akkor azok se kapjanak, akik nem tudnak ott lenni a Majoron. Hasonlóan járt BnTeT is, aki vízum problémái miatt mehetett el januárban, de mégis megkapta saját stickerét, ahogy azok a csapatok is, akik a CIS és Ázsiai régióból mennek a Majorra.

A versenyszervezés elképesztő hibája az, hogy nem szerezhetnek profi játékosokat a versenyre és csak edzőkkel tudnak játszani, peacemaker a TyLooval, míg zews-nak valószínűleg stanislaw helyett kell játszani a Majoron, mégsem kapnak matricát. Ezen felül senkinek sem tetszik az a tény, hogy olyan csapatok kapnak stickereket, mint a Quantum Bellator Fire, akiket több mint valószínű, hogy akár a NiP, akár a HR ki tudott volna ejteni. A profik remélik, hogy a Valve meggondolja magát és az edzők is megkaphatják a stickereket, de egyelőre kevés esélyt látnak rá.

A régi FaZe logo került be

A FaZe Clannál ezúttal a csapat régi logója került be, amit egyébként már kb. fél éve le is cseréltek, sőt már az év eleji atlantai és a nyári PGL Majorön is az újak voltak bent. Fogalmunk sincs, hogy miért a régi került be, hiszen a csapat új mezén sem ez szerepel.

Dimasicknek túlságosan tetszik a Comic Sans MS?

Az AVANGAR hirtelen érhette, hogy aláírást kell készítenie a játékba, vagy csak szimplán szereti az egyszerűséget: az aláírása mindössze a neve leírva Comic Sans MS betűtípussal. 

Pontatlan Team Liquid logo

Újabb logo hiba: ezúttal az észak-amerikai Team Liquid címere bánta. A csapat logóján összesen 6 darab csík van, ennek ellenére a matricára 7-et raktak.

Dev1ce nevén nem látszik a D betű

Ha ez még nem lett volna elég, akkor dev1ce is panaszkodott egy sort. Az ő matricája ha egy fegyveren van, akkor eltűnik róla a D betű.

Egyelőre rengeteg a hiba a matricák körül, reméljük, hogy a Valve nagyon hamar kiad rá egy frissítést, amiben ezeket javítja.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!