A WoT világbajnokság mindent eldöntő mérkőzése

A WoT világbajnokság mindent eldöntő mérkőzése

Idén a WG Fest ad otthont a WGL végső csatájának a címvédő Tornado Energy és a DiNG között.

A Wargaming.net League köztes szezonját rögtön egy grandiózus világbajnokság követte, ahol a 4 régió (RU, EU, NA és APAC) legjobb 12 csapata mérte össze tudását. Európát a DiNG, a Kazna Kru és az Oops képviselte kimagasló eredménnyel.

A csapatok a 300.00$ összdíjazású versenyen először egy BO9-ben zajló csoportkörben döntötték el, hogy kik jutnak tovább a rájátszásba, ahol már egyenes kiesési rendszerben, BO13-ban zajlottak a meccsek. Természetesen Tomato, a homár és minden orákulumok legnagyobbika most is jelen volt.

Erősödnek az európai, gyengülnek az orosz csapatok

A Rush, avagy az ex-Na'Vi vereséget szenvedett az amerikai Elevate és az európai Oops együttesétől is, így a csoportjukból se jutottak ki. Ez mindenképp meglepő eredmény annak fényében, hogy egészen 2016-ig ugyanez a csapat szinte minden versenyt megnyert, de talán láthatjuk még őket a régi fényükben tündökölni.

Szerencsére a rájátszásba mindhárom európai csapat bejutott. Közülük először a Kazna Kru esett ki a negyeddöntőben, majd az elődöntőben az Oops járt ugyanígy. Előbbit a DiNG, utóbbit a Tornado Energy győzte le, akik december 23-án a WG Fest-en, Moszkvában ütköznek meg a 150.000$ fődíjért és természetesen a világbajnoki címért.

Magyar közvetítés értékes nyereményekkel

A döntő december 23-án 15:00 órakor kezdődik, amit az angol, orosz és egyéb nyelvű közvetítések mellett szerencsére magyar kommentárral is nézhettek az alábbi csatornán. Az adás alatt számos bónusz kód kerül kiosztásra, amiknek a tartalma 3 nap prémium fiók, 300.000 kredit és 3 darab személyes tartalék: +300% legénységi XP 1 órán keresztül.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.