A TyLoo lehet feladja a Majort BnTeT vízumproblémája miatt

A TyLoo lehet feladja a Majort BnTeT vízumproblémája miatt

Peacemaker még nem döntötte el, hogy segítene-e volt csapatán vagy sem.

A TyLoo igen rossz helyzetbe került, miután Hansel "BnTeT" Ferdinand vízumproblémák miatt nem tud megjelenni a Majorön. Az egyetlen megoldás a volt edző, Luis "peacemaker" Tadeu, bevonása lehet a számukra, de egyelőre ő még nem döntötte el, hogy mit tegyen. Jelenleg a Heroic edzésével foglalkozik a brazil stratéga, ám az ázsiai Minoron még mint játékos vett részt BnTeT helyett, így a TyLoo játékosaként ő is kvalifikált a Majorre.

Twitteren osztotta meg a közönséggel, egy már azóta törölt bejegyzésben, hogy a kínai csapat lehet feladja a Majorszereplést is:

"Még mindig nincs eldöntve, hogy játszom vagy a TyLoo feladja a helyét, de többször is kinyilatkoztam már, hogy nem akarok játszani. Én egy edző vagyok, nem játékos, de meglátjuk mi lesz. Köszönöm a támogatást."

BnTeT-et bünteti a vízum; nem lesz ott a major-ön!

Nem ez az első alkalom, hogy BnTeT-nek gondja akad a vízummal, viszont most mégis egy Major-ről van szó!

Ezzel párhuzamosan a felállások lezárásáról szóló beszélgetések újabb irányt vehetnek. A Liquid és az SK beugróval kénytelen jönni, mert későn igazoltak, de közben az sem biztos, hogy az Astralis device-szal játszik-e. Amennyiben az egészségi állapota nem javul, úgy zonic léphet a helyére a Majorön. Peacemaker helyzete egyelőre tisztázatlan marad, de ha a TyLoo-nak fel kell adnia a Majorszereplést, akkor is történelmet írnak: ők lesznek az első csapat, ami egyetlen Majorre jutott ki, de azon se voltak ott.

Borítókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!