Tényleg jön az egér-billentyűzet támogatás XBOX One konzolokra!

Tényleg jön az egér-billentyűzet támogatás XBOX One konzolokra!

Egy véletlennek köszönhetően derült ki a dolog. 

Bár nagyon szeretjük az XBOX One kontrollerét, abban mindannyian egyetérthetünk, hogy FPS-ek esetén néha nagyon jól jönne az egér és billentyűzet kombó, még akkor is, ha sokak szerint ez jogosulatlan előnyhöz juttatna minket. Még szeptember elején írtunk arról, hogy hamarosan megérkezhet a perifériák támogatása, aminek hivatalos bejelentése véletlenül ki is került az internetre a lengyel Microsoft képviseletnek köszönhetően. 

Egér-billentyűzet támogatást kap az XBOX One!

Egér és billentyűzet támogatást kap az XBOX One.

Az történt ugyanis, hogy jóval hamarabb kirakták az oldalukra a feature-t bemutató szöveget, ami szerint vannak olyan játékosok, akik kontrollerrel, míg mások egérrel és billentyűzettel szeretnék megváltani a világot, ezért az összes XBOX One konzol megkapja ezt a támogatást, így a játékosok döntik el, hogy élnek-e a rendelkezésre álló lehetőséggel. A sztorihoz hozzátartozik, hogy bár a lengyel Microsoft munkatársai gyorsan levették a szöveget, szerencsére a Gamerpros újságírója leleményesen, még idő előtt megszerezték azt.

Hogy a pontos megjelenés mikorra várható, arról egyelőre nincs információnk, de valószínűleg a közeljövőben meg fogjuk kapni az egér-billentyűzet támogatást, ami azért kérdéses, hogy milyen visszhangot fog kiváltani a játékosok körében.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!