Rejtett utalások és kis titkok a Hearthstone kártyákon

Rejtett utalások és kis titkok a Hearthstone kártyákon

Super Mario, Portal, Diablo III és még sok minden más. Igen, még mindig a Hearthstone-ról beszélünk.

Ha a Blizzard-ról van szó, akkor nem kérdéses, hogy jócskán lesz Easter Egg a játékokban. A fejlesztők sokszor utalnak a saját remekeikre, de simán merítenek ihletet más játékokból. Íme 10 Easter Egg így az év végére.

Argent Horserider

Az lehet, hogy a lap az Overwatch előtt érkezett, de azt hiszem a csatakiáltás mindenkinek ismerős lehet.

Rattling Rascal

Ha valaki elolvasta a kártya teljes leírását, akkor egy hosszabb szöveg helyett az fogadja, hogy "Don't give up, skeleton!". Ez egyértelmű utalás a nagyszerű játékra, a Dark Souls-ra.

Mirror Entity

Az egy dolog, hogy a két kéz egy kék és narancs színű kaput tart, ez még lehetne véletlen, de ha közelebbről megnézitek, akkor az alak egyik karján fel lehet fedezni egy Apperature Science logót, ami egyértelmű utalás a Portal-ra.

Cobalt Guardian

Mikor a robot meghal, akkor halálában azt mondja, hogy "Error 37". A szám nem random, hanem utalás a Diablo III egyik legidegesítőbb hibájára. A kód akkor jött elő, amikor valaki megpróbált belépni, de a szerverek már annyira telítve voltak, hogy simán visszadobták a játékosokat. A játékosok annyiszor találkoztak vele, hogy mém lett belőle, ha valami elromlik, akkor sokan csak odaszúrnak egy Error 37-et, és ezzel le van tudva a beszélgetés.

Infested Tauren

A StarCraft, a Blizzard másik nagy zászlóshajója (volt) és ott van egy olyan egység, hogy Infested Terran. Innen már nem kellet sokat ugrani, és egyből megvan a szóvicc.

Orsis Guard

Ugyan ez nem játszható lap, de azért ebbe is bele pakoltak egy kis poént. Amikor valaki szembetalálkozik ezzel a bossal, akkor néha hallható, hogy azt mondja, "Someday, I’d love to be in Heroes of the Storm”. Ez annyit tesz, hogy valamikor szeretne bekerülni a Blizzard MOBA játékába.

Evolving Spores

Ez alapból nem esik le, megint a kiegészítő szöveghez kell fordulnunk, hogy megértsük, hogy ez egy Super Mario utalás. Hiszen a kártyán az áll, hogy "The most powerful mushrooms are commonly found in boxes marked with "?". Ez szabad fordításban annyit tesz; hogy "A legerősebb gombákat általában olyan dobozokban lehet megtalálni, amin ott egy "?"."

Blizzard

Igen ez alap, de mindig meg kell említeni a vállalat önszeretetét.

On the Hunt

Az utolsó kis rejtett utalás, talán a legviccesebb és legszemetebb is. Ha valakinek volt Nintendo vagy akármilyen konzolja, és ahhoz egy pisztoly, akkor szinte biztos, hogy volt egy olyan játéka, ahol kacsákra kellett lövöldözni. Ha pedig egy körben mindkét kacsát elhibázta valaki, akkor bizony a jutalom egy igazi kárörvendő kacaj volt.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!