Az öt legnagyobb hiba, amit kis rankon követnek el a játékosok

Az öt legnagyobb hiba, amit kis rankon követnek el a játékosok

Minél kisebb rankon van valaki, annál több hibát követ el, most bemutatunk ötöt, amelyek meccsekbe kerülhetnek.

A legtöbb játékos nem véletlen van ott, ahol, de ezeken a hibákon bármikor lehet javítani. A öt legkomolyabbat pedig be is mutatjuk nektek.

Ugyanabban a pozícióban maradni AWP-vel egy pick után

Elképesztően sokszor történik meg, néha még magasabb rankokon is, hogy egy-egy AWP kill után ugyanabban a pozícióban marad valaki, akit így simán letradelnek. Ha jó akarsz lenni az AWP-vel, akkor muszáj effektíven és gyorsan pozíciókat váltanod a tradelés elkerülése végett. Eközben akár még több killt össze tudsz szedni, ameddig ők tartják azt a helyet, ahonnan te először ki peekeltél.

(A kép csak illusztráció)

Nem szabad kiszámíthatónak lenni

Ez szorosan kapcsolódik az előző ponthoz, a legtöbb játékos, ha talál egy jó spotot, ami működik egy-két körben, ott marad az egész félidőben, de egy idő után már kiszámítható lesz a dolog. Ha Mirage-on zsinórban az ötödik körben is terasz alatt vagy, valószínűleg már előre lőnek rád és megölnek.

Eldobni egy emberelőnyt a semmiért

Az esetek többségében sokkal jobban jár a védekező játékos, ha emberelőnyben nem rohan ki, hanem letartja ellenfeleit. Ha csak nem érzed magad sokkal jobbnak, nincs túl sok értelme kirohanni emberelőnyben, mert tízből egyszer bejön, ami jó érzés, csak nem túl effektív. Csak akkor szabad kitolni, ha már kevesebben vagytok és úgy érzed, megtudod fordítani a kört.

Hasztalan T-lurkerként játszani

Pár játékos nagyon sűrűn próbál az ellenfél mögé kerülni és bezsebelni egy-egy felesleges killt miközben azt hiszi, hogy ő GeT_RiGhT. Közben a csapatuk elhullik, ők pedig egyedül maradnak. Ha nem mondod el a csapatodnak és ők nem játszanak aszerint, hogy te lurkölsz, nem hibáztathatod őket a körért. Még mindig elfelejti pár játékos, hogy ez bizony egy csapatjáték, így próbálj meg úgy játszani, ne csak a stat legyen fontos.

Tudni kell clutch-olni

Nem ássuk bele magunkat teljesen a clutch-olás művészetébe, hiszen az interneten annyi videó és elemzés van, hogy nehéz számon tartani őket. De a legkomolyabb hiba, amit elkövetnek a kezdő vagy gyengébb játékosok, hogy egyszerre próbálnak megoldani mindent. Mindig arra törekedj, hogy 1v1 szituációkat hozz ki akkor is, ha öten vannak ellened. Természetesen nem kell, és nem is tudod megnyerni az összes clutch-ot, de soha ne kerülj crossfire-be, és ne várj túl sokat, mert akkor egyszerre több ellenféllel is foglalkozni kell.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Közvetítések