Ilyen volt a TheVR PUBG kupájának döntője

Ilyen volt a TheVR PUBG kupájának döntője

Egy ex-CS:GO-s és ex-OW-s nyerte a kupát.

Fantasztikus hangulatú, egyedülálló versenyt hoztak össze a TheVR-os srácok. Magyarországon ez volt az első ilyen színvonalú, ennyire nívós PUBG kupa. Minden a helyén volt, a technikai megoldások néhány kisebb, főleg rajtuk kívülálló malőrt leszámítva fantasztikusak voltak, az óriás kijelzőkön keresztül egy élmény volt nézni a 30 csapat gigászi ütközetét. A nézői játékok két meccs között csak még tovább fokozták a helyszínen lévők harci kedvét, mögöttem például egy squad arról beszélt, hogy alig várják, hogy újra nyomathassák ők is.

Megérkezett az 1.0 első frissítése

Ha bármi kiderült az eddigi patch-csek alkalmával, a PUBG Corp. tényleg meghallgatja a közösséget.

De a szavak helyett beszéljenek a képek. Kezdjük is a megnyitóval. A rendezvényt Pistiék egy nem hétköznapi kisfilmmel kezdték meg, virtuális körökben a PUBG híres-neves repülőjéből ugrottak ki, amelyből egyenesen a Bálnába "érkeztek". Eszméletlenül látványos volt, nagyon kreatív nyitása volt a versenynek, itt vissza is nézhetitek. Ám az igazi, kézzel fogható látványosságok az előtérből kezdődtek.

Természetesen a PUBG alappilléreiként szolgáló Dacia és UAZ is helyet kapott, és nagyon impozáns darabjai voltak a kiállított PUBG tárgyaknak.

Egy szinttel feljebb megannyi a játékban is megtalálható fegyvert nézhettek –sőt foghattak is– a kilátogatók. Volt itt minden, mi szem-szájnak ingere.

Pár lépéssel beljebb szembe találkozhattunk a rendezvény egyik legkreatívabb ötletével, a helyszíni büfé a "CHICKEN DINNER" nevet viselte. Fenomenális!

Természetesen a gépek sora sem maradhatott el, ahol a különféle játékokat próbálhattak ki a kilátogatók.

Innen alig egy köpésre Enji Night és társa várták nagy mosollyal a bátor jelentkezőket, hogy fényképet készítsenek velük.

Végül pedig elérkeztünk az eseményhorizonthoz: a főterembe érve igazi versenyhangulat csapta meg az embert. Az óriás kijelzők látványán és Janiék selymes hangján túl igencsak buzdító zene és fényjáték is hallható/látható volt. Persze mindennek a magját az a rengeteg PUBG fan adta, akik egytől egyig azért voltak itt, hogy láthassák annak a 60 embernek az ütközetét, akik végig verekedték magukat a több fordulós selejtezőkön. A háromszögletű elosztása a gépeknek egyébként egyszerre volt praktikus és látványos. Annyiban viszont szomorú volt, hogy így a színpadra nem nagyon lehetett rálátni szabad szemmel, ehhez is a középen elhelyezett óriás kijelzőt kellett igénybe venni.

A vége felé pedig jöjjön az, amiről szólt itt minden. A periféria nyereményeken felül a győztes csapat ezt a roppant impozáns kupát vihette haza magával.

Aki pedig ezt a kupát zsebre tehette nem volt más; mint az Esportready csapata, Foda és Konti. A dominanciájuk jelen volt az egész bajnokság során, noha az első meccset követően csak az 5. helyre elegendő pontot lootoltak össze maguknak. A második kör már nekik kedvezett, innentől pedig végig vezették a tabellát. Külön érdekesség, hogy mind a 4 mérkőzést más és más csapat nyerte meg. Először a WSE PUBG csapata, Getro és HULLA_SZILVA lakhattak jól, második alkalommal az Esportready, a harmadik repeta az 3chotrade duojának jutott, míg a desszert csirkét a TEAM LSL lakmározhatta be. További érdekesség, hogy a TRIGG két játékosa úgy érte el a harmadik helyet, hogy egyszer sem húztak be kört, míg zsíroskenyér nagyszerű játéka a negyedik meccsen elég volt a TEAM LSL számára az ezüstéremre. Tehát a fönti kupa a mai naptól az Esportready otthonában díszeleg!

Nem mellesleg, több mint 10 000 ember nézte élőben Twitchen a bajnokság történéseit. Hatalmas GG a VR-os srácoknak, reméljük a jövőben fogunk látni még tőlük hasonló megmozdulásokat. A teljes műsort, elejétől a végéig itt tekinthetitek meg.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!