A karácsonyfa alatt különleges csomagok várnak rátok

A karácsonyfa alatt különleges csomagok várnak rátok

Itt a december, ez pedig csak egyetlen dolgot jelenthet... jön a FUTmas!

Ebben a hónapban is elárasztja majd az EA Sports a FIFA18 játékosait lightning roundsokkal, új csomagokkal –némelyik közülük ingyenes–, és jóval nagyobb eséllyel találhatunk IF és bónusz kártyákat is.

Mint minden évben, most sem maradhat el az exkluzív ajándék mez:


A tavalyi szerelés pompásra sikeredett!

Ez az promóció a FIFA13 óta egyetlen évet sem hagyott ki, szóval idén is együtt ünnepelhetitek a karácsonyt a virtuális focivilággal és a kiadóval.

A legtöbben úgy spekulálnak, hogy a FUTmas december 15-én vagy 16-án startol, és egészen január 2-ig tart. Az elmúlt esztendőkben is hasonló időpontokban kezdődött, a FIFA17-ben december 16, míg a FIFA16-ban 18-án. Mindkét dátum pénteki napra esett.

Pontosan még nem tudni, miként jelenik meg idén a játékban, de az elmúlt évekből azért lehet következtetni. Számítások szerint egy Jumbo Premium Gold (15k) pakkal indul a FUT boltban. Ez persze azt is jelenti majd, hogy minden nap legalább egy új ajánlat érkezik, karácsony környékén ráadásul ingyenes (nem eladható/cserélhető) paklik jelenhetnek meg. A lightning roundsok elvileg december 26-án indulnak és minden órában elérhetővé válnak.

Mire számíthatunk tehát?

  • Minden nap jönnek új promóciós csomagok és / vagy lightning roundsok
  • Új Squad Buidling Challenge-ek (SBC)
  • Karácsonyi mezek - valószínűleg heti megjelenéssel
  • FUTmas kártyák
  • Napi ajándékok (webes applikáción keresztül érhetőek el)
  • Tavaly voltak rejtélyes karácsonyi csomagok is (lesznek e idén is?)

Ha komoly kereskedő vagy, akkor is érdemes odafigyelned a vásárlásoknál.

A befektetések ezidőtájt nehezek lehetnek, mivel rengeteg bizonytalanság övezi jelenleg a FUTmas-t. Különösen a januári Team of the Year bemutatása miatt. A tapasztaltabbak azt javasolják, hogy a gyors profitot tartsátok szem előtt, azonban a pénzetek többségét tartogassátok a jövő év első hónapjára.

Kövess Minket!