LoL-osként 2018-ra megfogadom hogy... - szavazás

LoL-osként 2018-ra megfogadom hogy... - szavazás

Itt az év utolsó napja, amikor mindenki fogadalmakat tesz a következő évre. Mért ne tennénk akkor már a LoL-ra is: szavazzátok meg, szerintetek mi a legfontosabb!

Eljött az a bizonyos december 31-e, ami az év végét is jelzi lassan, amint az óra 12-őt üt. Egy új korszak kezdete mindig új reményekkel és persze célkitűzésekkel kecsegtet, legalábbis sokan vannak vele így. Ilyenkor veszik meg világszinten a legtöbb kondi bérletet, ezen a napon mondanak le egy káros szenvedélyről a legtöbben, és persze ekkor születik a legtöbb üres ígéret, amit aztán úgysem tartunk be.

Íme az idei LoL e-sport 5 legemlékezetesebb pillanata

Heldeus | 17/12/30 17:05 Az idei évben is voltak olyan események, amelyek a LoL történelem részévé váltak, ezek közül szedtük össze most a legfontosabbakat. Év vége a tökéletes alkalom arra, hogy megálljunk egy pillanatra, és felelevenítsünk néhány olyan eseményt, amely örök időkre bevéste magát a kompetitív LoL történelem könyvébe.

Azonban a fejlődéshez az kell, hogy valamiben jobbak legyünk, elengedjük egy rossz szokásunkat, esetleg elsajátítsunk –ha kell, kínkeservesen– egy újat, amitől majd jobb lesz nekünk. Ilyenekre a LoL-ban is van számos példa, rengeteg mindenen lehet javítani, vagy épp a flame-ről lehet leszokni, netán végre ránézünk néha a kis térképre is a meccs alatt, így nem lepődünk meg azon, ha négy ember jelenik meg hirtelen boton, mikor a mid már fél perce eltűnt. Ezekből szedtünk össze nektek párat, és kíváncsiak vagyunk, hogy számotokra mik a legfontosabb dolgok?

Az általatok megszavazott eredménnyel természetesen jelentkezünk, jövőre!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!