A Hearthstone egyik legfontosabb része: az Emote-ok -Íme az, amit a közösség akar

A Hearthstone egyik legfontosabb része: az Emote-ok -Íme az, amit a közösség akar

A különleges alkalmakkor jönnek a különleges beszólások is. De mi az, amit be kéne pakolni, mert a közösség nagyon szeretné ott látni.

A Hearthstone életében az Emote lehetőségek egy különös helyet foglalnak el. Van, aki egyszerűn minden ellenfelet lenémít a mérkőzések előtt, van olyan, aki szeret így kommunikálni az ellenfelével, ha már más lehetőség nincs erre, és van olyan is, aki persze az egészet csak arra használja, hogy kigúnyolja a másik oldalt. Az érdekes az egészben, hogy ezek a lehetőségek nagyon-nagyon megosztják a közösséget. Ha valakit egyáltalán nem hoznak lázba a kis üzenetek, akkor ne is olvasson tovább, mert itt arról lesz szó, hogy mik azok, amiket a játékosok leginkább szeretnének látni a lehetőségek között.

Sorry

Ez már létezett egyszer, de amikor a Whispers of the Old Gods megérkezett, akkor a fejlesztők lecserélték a "Wow" kifejezésre. Amikor megtörtént sokan egyből azt kérték, hogy hozzák vissza, de eleddig a Blizzard és Ben Brode nem hallgatta meg sirámaikat. Sőt Ben Brode ezt írta róla:

"A 'sorry' felkiáltás nem volt hasznos, egyszerűen a 'wow' sokkal jobban ki tudja fejezni, amit a játékosok éreznek"

Ez így persze nem teljesen igaz, sokkal inkább az van a háttérben, hogy a játékosok inkább akkor használták, amikor ki akarták fejezni, hogy most megnyerték a meccset. Teszem azt, ha egy Face Hunter felhúzta a hiányzó sebzést, ha a Babbling Book megadta a segítséget, hogy megforduljon a meccs vagy mondjuk a jó öreg Unstable Portal megadta ami kellett. Ettől függetlenül a nagy többség újra látni akarja.

Good Game

Valamilyen szinten a Well Played is ezt takarja, de azért van különbség. Sokan azért szeretnének egy ilyet, mert a Well Played túlságosan is általános, és sokan főleg szarkasztikusan használják. Persze a Good Game esetében is van egy ilyen veszély, de az tényleg azoknak szól, akik meg akarják köszönni a játékot az ellenfelüknek.

You're Welcome

Ha már van egy 'thanks', akkor lehetne egy válasz is erre. Ha valaki megköszöni a játékot, akkor a legjobb lehetséges válaszunk rá egy saját eldobott "thanks', ami nem túl erős. Vannak olyanok, akik szeretnének kulturáltan játszani, és erre ez tök rendben lenne.

Futottak még kategória:

A következő pár lehetőség már nem jött fel olyan sokszor, és emiatt sok esély nincs, hogy valaha is bekerülnek a játékba, de azért én személy szerint örülnék neki.

  • Hurry up! (Siess)
  • Serously? (Most komolyan?)
  • 'Sigh' (szipogás)
  • BRB (mindjárt jövök)

Ti mit pakolnátok be még?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!