Roberto Carlos mesélt a FUT kártyáinak történeteiről -videó

Roberto Carlos mesélt a FUT kártyáinak történeteiről -videó

Ki emlékszik a franciák ellen szerzett kifli góljára? Ő egy igazi legenda.

Roberto Carlos egy rendkívüli játékos volt, és karrierje során számtalan dolgot ért el.

A FIFA18-ban az új Ikonok 3 kártyával rendelkeznek az Ultimate Teamben, és mindegyik a pályafutásuk egy-egy állomását jeleníti meg.

A brazil balbekk jó néhány trófeát begyűjtött, többek között 3 Bajnokok Ligáját, 4 spanyol bajnoki címet, és természetesen 2002-ben világbajnok is lett.

Nemrég mesélt azokról a szakaszokról, melyeket végül az EA megjelenített a 3 lapon. Életének korai fázisáról, mikor a Palmeirasban rúgta a bőrt, aztán a Real Madridos évekről, és nem hagyta ki a brazil válogatottat sem.

"Tudtam, hogy ha szeretnék egy esélyt az európai kontinensen, akkor jól kellett játszanom a Palmeiras-ban, és még jobbnak kellett teljesítenem a válogatottban." -mondta Roberto Carlos az EA Sports interjújában.

"Azt hiszem, 1998 az egyik legjobb szezonom volt. Igyekeztem mindig támadni, mert tudtam, hogy gyorsan vissza tudok érni a védelembe."

De végül 2002 volt a legfontosabb év Roberto Carlos számára.

"Megyertem a spanyol bajnokságot, a Bajnokok Ligáját, a szuperkupát és a világbajnokságot is. Ráadásul második lettem a világ legjobb játékosa szavazásán."

A FUT kártyáinak az értékelése: 91, 88 és 86.

A Palmeirasban töltött napjai emlékére kapott egy 92-es sebességet, mellé 81-es cselezést, aztán ott a 80-as lövés és a 79-es passzolás. Ezek nagyszerű értékek egy balbekkhez képest.

Itt megnézhetitek a további lapjait:

Kevés olyan bal hátvédet látott a világ, mint Roberto Carlost, mikor kifutott a pályára.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!