Az 5 legfontosabb LoL-os újévi fogadalom szerintetek!

Az 5 legfontosabb LoL-os újévi fogadalom szerintetek!

Tegnap megkérdeztünk titeket, hogy vajon mik lehetnek a legfontosabb dolgok, amiket egy játékosnak meg kell fogadnia a fejlődés érdekében. Lássuk hát az 5 legfontosabbat a véleményetek alapján!

Tegnap megkérdeztünk titeket, hogy mégis mik lehetnek azok a dolgok, amikor fontosak a fejlődésünkben. Éppen ezért rengeteg választási lehetőséget adtunk nektek, hogy mindenki megtalálja a magának. Voltak, amik jobban érdekelték az embereket és persze voltak, amik kevésbé. 

LoL-osként 2018-ra megfogadom hogy... - szavazás

Itt az év utolsó napja, amikor mindenki fogadalmakat tesz a következő évre. Mért ne tennénk a LoL-ra is akkor már, szavazzátok meg, szerintetek mi a legfontosabb!

Rengeteg dologra kell figyelni; legyen az a térkép, a farmolás, a csapattársaink, kommunikáció, képességek, szóval tényleg nehéz is lenne egyből meghatározni a legfontosabb részeit a játéknak. Szerencsére azonban itt vagytok ti, az olvasók, akik ezúttal is a segítségünkre siettetek. Több választ is meg lehetett jelöni, szóval nézzük meg azt az ötöt, amire a legtöbben adták voksukat.

5. Megfogadom, hogy ADC-ként teamfightokban nem rohanok fejvesztve a halálomba.
(A szavazók 29%-a voksolt erre.)

Hányszor láttunk már olyat, hogy van egy egész jó állapotban lévő ADC-nk, de hiába a sok sebzés, nem tudja kiosztani, mert minden harc elején tanknak hiszi magát és előre megy. Reméljük, hogy akik ezt megfogadják, azok a továbbiakban kétszer is meggondolják, hogy hol a helyük a küzdelemben.

4. Megfogadom, hogy jobban odafigyelek a farmolásra és nem csak a killeket nézem.
(A szavazók 35%-a voksolt erre.)

Sokan megfeledkeznek arról az alapvető igazságról, hogy bár a killek valóban pénzt érnek, az elsődleges bevételi aranyforrásunk, főleg az elején, az a farmból származik. Míg lehet, hogy egy rizikósabb kezdeményezéssel talán megszerzünk egy gyilkosságot, de ha minden egyes meccsen konzisztensen jól farmolunk, és csak nem halunk meg, már azzal félig megnyertünk a lane-ünket.

3. Megfogadom, hogy nem adom fel egyből a meccset, ha az első 10 percben nem áll jól a szénánk.
(A szavazók 36,2 %-a voksolt erre.)

Vannak azok a játékosok, akiknek egyáltalán nincs toleranciájuk a hibákra. Ezek a játékosok egyszerűen nem alkalmasak a játékra, ha őszinték akarunk lenni. Nagyon ritka az olyan meccs, még a profiknál is, ahol minden egyből flottul megy, mindenki tudja a dolgát és sosem hibáznak. Ha pedig valaki igen, esetleg egy-két kill az ellenfélhez vándorol, ők lélekben egyből feladják. Igazából pont ezzel vesztik el a meccset, nem azzal az egy-két killel, ami után még simán fordítható lenne a meccs. Ne legyünk ilyenek.

2. Megfogadom, hogy ötös losing streak után tényleg abbahagyom kis időre a játékot és nem queue-olok megint egyből.
(A szavazók 39,5%-a voksolt erre.)

Nagyon kevés embernek van olyan jó idegzete, hogy akár több egymásutáni kudarcot jól viseljen. Ilyen mondjuk öt egymás után elbukott fontos meccs, legyen az akár egy promo. Ilyenkor sokan ingerlékenyek lesznek, csökken a tűrőképesség és jó eséllyel nem is az adott meccsen jár az eszünk, hanem az előző elbukottan. Ezzel csak még inkább előidézzük a kudarc esélyét, amitől még idegesebbek leszünk és... értitek a körforgást. Ha úgy érzed, nem tudsz nyugodt maradni, inkább tarts egy kis szünetet, esetleg játssz valami mással.

1. Megfogadom, hogy nem állok le vitatkozni toxic játékosokkal, mert azzal csak lesüllyedek a szintjükre.
(A szavazók 60,5%-a voksolt erre.)

Azt hiszem ezen nincs is mit nagyon magyarázni. Ne legyél töxic! Nem azért mert kibannolnak, hanem mert ezzel elveszed mások játékának az élvezhetőségét. Fordított esetben valószínűleg te sem örülnél egy ilyennek. Vitatkozni pedig azért nem éri meg, mert jó eséllyel úgysem tudod meggyőzni, addig sem a játékra figyelsz, hanem a vitára, és egy idő után leránthat a saját szintjére, ami után már te is ugyanúgy büntethető van. Spórolj meg magadnak pár percet és ideget, és inkább némítsd le. Hidd el, nyugodtabb lesz az életed utána!

Sikerekben gazdag boldog új évet is kívánunk egyben minden olvasónknak!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!