Magyar sikerek a WoT e-sportban 2017-ben

Magyar sikerek a WoT e-sportban 2017-ben

Mozgalmas évet zártak a legjobb magyar e-sportolók, akik nemcsak a magyar, de a nemzetközi porondon is jelentős sikereket értek el.

2017 első magyar sikere nem sokat váratott magára, ugyanis áprilisban a GoHard csapata Wagner "kajzoo" Erik vezetésével kijutott az európai regionális döntőre, ahol végül szoros küzdelemben, de alulmaradtak a DiNG együttesével szemben és a harmadik helyen végeztek.

WoT: Az európai döntő eredményei

Remekül teljesített a magyar érintettségi GoHard a katowicei döntőben!

A WGL döntőt rögtön a World of Tanks világbajnokság követte, ahol szintén Wagner "kajzoo" Eriknek szurkolhattunk, ám most már a Kazna Kru színeiben játszott. A csapat végül a negyeddöntőig jutott.

Óriási meglepetések és csalódások az idei WoT Grand Finals-ben!

A Grand Finals 2017 playoff meccseiről - az év WoT esport eseményének összefoglalója.

A második WoT Európa-bajnokságon Magyarországot a Pro koKKs csapata képviselte, akik szépen helytálltak a nemzetközi mezőnyben, de végül nem jutottak ki a csoportjukból.

WoT Európa-bajnokság: Helyzetjelentés

Meglepő eredménnyel zárták a csoportkört a magyarok!

Szeptember végén került megrendezésre 2017 egyik legnagyobb e-sport eseménye a kecskeméti Real Gamers-en a WoT Magyar Liga szervezésében, ahol a Trigg 3vs3 formációja könnyedén vette az akadályokat és megnyerte a versenyt.

Ez történt a szombati Real Gamers-en!

Ouml;sszefoglaló a 3on3 bajnokságról, a szabad játékról és persze a klánok konferenciájáról.

A WoT történetének legnagyobb magyar összdíjazású versenyét, az I. Morphelo Bajnokságot hosszas küzdelmek után a Trigg nyerte meg.

Az eddigi legnagyobb magyar WoT bajnokság

Akár fél millió forintot is nyerhettek a Morphelo Emlékverseny 5on5 bajnokságán!

A magyar megmérettetéseket végül a Vault 51-ben rendezett I. WoT és WoT Blitz bajnokság és játékostalálkozó zárta, a dobogó legfelsőbb fokára pedig újra a Trigg 3vs3 csapata állhatott fel.

Pezseg az élet a WoT-ban!

Nagyszabású WoT és WoT Blitz bajnokság, valamint játékos találkozó a Vault 51 Gamer Bárban!

Kajzoo visszalépett a GoHard-ba, akikkel novemberben kijutott a WGL köztes szezonjának katowicei döntőjére. Bár jól játszottak, de kikaptak a Kazna Kru-tól és a harmadik helyen végeztek.

Megdőlt a papírforma a WGL katowicei döntőjében!

A vasárnapi WGL döntő a dinamikus csatákról és a meghökkentő pillanatokról szólt!

A WGL Silver ligájában is remekül teljesítettek a magyar csapatok, hiszen idén négy magyar gárda is harcba szállt a Golden kvalifikációért. A négy magyar csapat közül (Pro koKKs, Raging Fire, CAP or WIN és a TriggR) sajnos egyik se jutott be a top 6-ba, de szépen helytálltak a fél-profi mezőnyben, és talán idén sikerül majd a bravúr.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.