Hirdetés

FalleN legjobb 5 momentuma 2017-ben

A világ legjobb csapatának irányítója rendesen oda tette magát tavaly!

Hirdetés

A tavalyi év –a Major tornákat leszámítva– a brazilok hegemóniájáról szólt, amibe csak nagy ritkán tudtak beleszólni más profi csapatok. Sorra veszünk néhány pillanatot az SK Gaming irányítójától és fő AWP-s játékosától; Fallen-től. 

ÖTÖDIK

Bár az IEM Oakland versenyen a NiP jeleskedett, –ugyanis nemcsak megnyerték a tornát, de a csoportkörben és a rájátszásban is térdre kényszerítették a brazil kiválóságokat– Fallen azért összehozott egy szép 1v3-at Cobblestone-on (ami ennek ellenére is a svédeké lett).

NEGYEDIK

Egészen márciusig gyengélkedett az SK, viszont áprilistól begyújtották a rakétákat! Először a cs_summit 1-et, majd a IEM XII Sidney versenyén domináltak. Utóbbin egyébként csupán egy pályát buktak az egész torna alatt, azt is a döntőben a FaZe ellen. A negyedik legjobb akció Fallen-től egy körmentő gyilkosság, amivel a bombát hatástalanító rain-t szedte ki, ezzel pedig biztosította csapata számára az első pálya győzelmét.

HARMADIK

Megmozdulás alatt nem feltétlenül csak a játékos teljesítményt érthetjük. Fallen olyan emberi minőségről tett tanúbizonyságot, aminek korábban ők (mint KeyD Stars) is köszönhették karrierjük elindulását. 3000 dollárral támogatta azt a columbiai csapatot, akik nem tudtak volna részt venni a brazil WESG offline selejtezőn, ha nem szednek össze 6000 dollárt. Az összeg felét végül Fallen teljesen egymaga állta, és a maradék pénz is összejött, így egy nehéz helyzetben lévő csapat álma megvalósulhatott. 

MÁSODIK

AZ ESEA rank S egyik mérkőzésén (ahol profik mérkőzhetnek meg egymással, sőt régiónként 20 ezer dollárt osztanak szét a legjobb rank S játékosok között) történt, hogy Fallen igencsak eldurvult az AWP-vel. Ha ezt Major tornán mutatja be, akkor egész biztosan megajándékozzák valamilyen graffitivel. 

ELSŐ

Fallen pontosan tudja, hogy a mémek terjednek, és ami terjed, arról tudnak az emberek, s akiről tudnak, arról beszélnek, s talán ezért is hívta életre a "Bad Boy", vagyis rosszfiús énjét. A mém története régre nyúlik vissza, már a streamjeiben is előhozta párszor (hiszen mind tudjuk, hogy a napszemüveg megvéd a vakító gránátoktól), de széles körben az EPL hatodik szezonjának döntője előtt vált ismerté. Rain-t egy gyengébb fer-hez hasonlította, míg olofmeister-t azzal heccelte, hogy csak azért lett 2015-ben a legjobb játékos a világon, mert akkor ő még nem volt profi. Természetesen az egész egy vicc, és nem kell komolyan venni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?