Visszatér-e a hookok és grabek mestere nyáron?

Visszatér-e a hookok és grabek mestere nyáron?

Madlife tavasszal biztosan szögre akasztja az egerét. Nyáron visszatérne, de egyelőre kérdéses, hogy pontosan hova.

Min-gi "Madlife" Hong szabadságot vesz ki, legalábbis a tavaszi szezonra biztosan. Január 4-én tett bejelentést a közösségi oldalán, miszerint a szünet oka, hogy szeretne felkészülni a 2018-as nyári szezonra. Emellett hozzátette azt is, hogy azért teljesen nem fog eltűnni, hiszen rendszeres streameket tervez, amikre a support mainek szinte biztosan kíváncsiak lehetnek, elvégre öreg róka, nem vén róka.

"Rendszeresen fogok streamelni, hogy találkozzak a rajongóimmal. Értékelni fogom a további támogatásotokat is."

Anno agresszív játékstílusával és persze legendás hookjaival, valamint grabjeivel lett híres a koreai játékos. Ez még a League of Legends korai napjaira nyúlik vissza, hiszen a karrierje 2012-ben kezdődött. Első nagy csapata, ahol ismertségre tett szert, a CJ Entus volt és egészen 2016 végéig ennél a felállásnál maradt. Az évek során persze a csapat és a neve is változott, amikor ő csatlakozott még MiG Frost volt, később Azubu Frost, ezt követően CJ Entus Frost (ekkor még voltak testvércsapatok, ennek párja természetesen a Blaze volt), végül jelenleg simán csak CJ Entus.

Tavaly Észak-Amerikába igazolt át sokak meglepetésére, ahol a Gold Coin United csapatához csatlakozott annak reményében, hogy majd bejutnak az NA LCS-be. Ez az álom azonban nem jött össze, tavasszal a Team Envyus tagadta meg a bejutást, míg az idei szezonra az Eunited. Igaz, az utóbbi már annyira nem számított, hiszen jött a franchise rendszer, és még ha meg is nyerik azt az összecsapást, akkor is pályázni kellett volna az NA LCS helyért.

Mit gondoltok, nyáron hol fogja folytatni? Marad az NA LCS, vagy esetleg visszatér az LCK-ba, netán máshova megy?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!