Statikk Shiv aktiválás még nem volt ennyire kielégítő látvány -videó

Statikk Shiv aktiválás még nem volt ennyire kielégítő látvány -videó

Sokszor mérgelődünk a játékon vagy a csapattársainkon, de vannak pillanatok, amikor a csillagok is úgy állnak, hogy valami tökéletesen sikerüljön.

Amikor az ember már azt hinné, hogy minden elveszett, az ellenfél csapata már a Nexusunk körül ólálkodik, és nagyon úgy tűnik, hogy a harcnak, meg a játéknak vége. Ám csodák még ilyenkor is történhetnek, egyrészt egy szép fordítás képében, ha pedig az nem jön össze, még mindig ott a vakszerencse.

Ornn majdnem 4 évig készült, mielőtt bekerült a játékba

Huzsi | 18/01/06 09:00 Ornn megalkotása korántsem volt egyszerű folyamat. Ritka, hogy egy hős ilyen hosszú időn keresztül érlelődjön. Vajon milyen meták alakultak volna, ha Ornn mondjuk az 5. szezonban jelenik meg? "Egyes hősök meglehetősen sima úton jutnak el a koncepciótól a játékba való bekerülésig" -a tervezési folyamat gyorsan zajlik, és alig ütközik akadályokba.

Valahogy így írható le az alábbi rövid videó is, ahol az egyik csapat már a Nexuson tartja a szemét, hiszen azt csak egy torony védi. Ám ekkor fordít valamelyest az ellenfél csapata, először egy szép Morgana ultival, majd ezt követően Aurelion Sol indul meg a csillagaival. Ez azonban még nem elég a teljes fordításhoz, kell még valami plusz, amit ezúttal nem is konkrétan Vayne, sokkal inkább a Statikk Shiv nevű tárgya biztosítja. Az eredmény pedig egy csodálatos pentakill, mindössze egy darab alaptámadással. 

Ilyenkor mondom azt, hogy ez a játék gyönyörű. Egyszerűen annyi lehetőség van benne, amit képtelenség megjósolni, hogy minden egyes alkalommal ugyanolyan izgalmas tud lenni, mint bármelyik előző mérkőzésen.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!