Hirdetés

Vicces mém képregényeket készített egy rajongó

Igazán vicces, pár képből álló képregényeket készített egy odaadó játékos és művész. Természetesen a játékon belüli mémek és vicces pillanatok megelevenítése a cél, ráadásul a rajzok is szépek és odaillőek!

Hirdetés

Jiggernuts igazán kreatív ember lehet, ráadásul még tehetséges is. Minden bizonnyal a komolyabb hangvételű képregények ihlették meg, melyek a különféle karakterek előtörténetét elevenítik meg, ám ő csavart egyet rajta. Nem megreformálni akarta a hősök hátterét, vagy átírni a Runeterra világát, arra kevés is lenne az a pár képkocka. Sokkal inkább a napi szinten használt hősöket szerette volna kicsit közelebb hozni a játékosokhoz és megmutatni a mókásabbik felüket, amikor nincsenek épp a topon.

Statikk Shiv aktiválás még nem volt ennyire kielégítő látvány -videó

Sokszor mérgelődünk a játékon vagy csapattársainkon, de vannak pillanatok, amikor a csillagok is úgy állnak, hogy valami tökéletesen sikerüljön.

Vagy akár azt, hogy miként, esetleg miről beszélhetnek, netán mi az, ami mondjuk felidegesítheti őket. Itt van például Lee Sin és Zed párosa, akik mindeddig kimaradtak a Star Guardian skinlázból, bár furcsán is néznének ki. Lee Sin azonban ezt kissé zokon veszi és bumm, így lett a God Fist Lee Sin.

A következő kis szösszenet minden bizonnyal egy solo queue élményt elevenít meg, aminek egyik szereplője ismét Lee Sin. Állítása szerint a gankek alatt a bot lane mindig meghalt, mégis őt akarják reportolni. Erre Rakanék csak annyit reagálnak, hogy Lee Sin a falhoz beszél, amit persze többféleképpen is lehet értelmezni. Jelen esetben azonban Lee Sin valóban egy falhoz beszél. Azt hiszem ez nagyjából el is árulja, hogy mennyire látja át ténylegesen a helyzetet. Az Urgot ultitól menekülő Yasuo (amit egyébként egy fallal simán levédhetne) már csak hab a tortán.

Sokszor égünk ki azon, amikor Thresh-sel játszunk, hogy valaki képtelen elkapni azt a fránya lámpást. Nem árt azonban néha vigyázni is ezzel, hiszen nem csak egy lámpa létezik a játékon belül...

A következő képsor egy kicsit talán agresszívabb, de mivel az agresszió elszenvedője pont Teemo, így azt hiszem (szinte) senkinek nem lehet kifogása ezzel szemben. Ráadásul még egy ütös kis mémet is bele tudott építeni a képregénybe.

Óvakodjatok a féltékeny barátnők, vagy rajongók haragjától. Zoe olyan területre merészkedett, ahova nem kellett volna. Ezreal rajongói között Lux-nak már hosszú ideje bérelt helye van, és ha új jelentkező érkezik hirtelen, nos annak csúnya vége is lehet.

Utoljára hagytam a személyes kedvencemet. Tökéletesen írja le az egyes Yasuo játékosok (nem mindegyik) in game tudását. Lux ultija lehet, hogy szép, csillog és nagyon messzire elér, de attól függetlenül nem számít lövedéknek. Jó tanács: ha egy Lux rátok ultizna, amibe belehalnátok, Flasheljtek. A fal sem védhet meg azért mindentől.

Remélem a továbbiakban is folytatni fogja munkáit, mert a rajzok nem csak  jól néznek ki, de szerintem kifejezetten viccesek is.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?