Az Astralis menedzsmentje szerint mégsem biztos, hogy device játszik a Majorön

Az Astralis menedzsmentje szerint mégsem biztos, hogy device játszik a Majorön

Csak egy trükk, vagy tényleg nem érzik biztosnak device szereplését?

Tegnap szinte minden e-sport hírportál tényként kezelte, hogy device jobban van és valószínűleg játszik majd a Major-ön.

Device játszani fog a Majoron!

Végre egy jó hír az Astralis drukkernek, device hosszú betegeskedés után visszatér.

Ezt az instagram videó mellett a barátnője is megerősítette és már mindenki kézpénznek vette azt, hogy az Astralis teljes erővel lép fel a Major színpadára. Persze egyből jött a válasz az Astralis menedzsmentjétől; Steen Laursen, a RFRSH kommunikációs igazgatója így nyilatkozott:

„Device visszatérése nincs kőbe vésve sehol sem, visszatért a csapathoz és már velük eddz Koppenhágában, de a Major szerepléséről később fogunk nyilatkozni.”

Természetesen ez lehet egy ügyes trükk az Astralis részéről, hiszen az utolsó pillanatig próbálják kételyek közt tartani az ellenfeleket, a nehezebb készülés érdekében. A videó még nem lenne elég információ arról, hogy device ott lesz a versenyen, de youtuber és streamer barátnője már több kommentben és élő adásban is mesélt arról, hogy a dán játékos már jobban van.

Reméljük tényleg minden rendben lesz és részt vehet a Major-ön device, amelynek három nappal a kezdés előtt még mindig nem tudjuk a kommentátorok felállását és a meccsek párosításait. Így tehát kétségek közt várhatjuk a bostoni verseny kezdetét, hiszen körülbelül annyit tudunk róla, mint pár hete.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!