Már majdnem kész a Battlecast Illaoi 3D modellje

Már majdnem kész a Battlecast Illaoi 3D modellje

Lassan, de biztosan halad Illaoi fejlesztése, hamarosan a végstádiumba juthat a munka. Végre ingame képeket is látni az új kinézetről.

A Riot Games most először adott választási lehetőséget, hogy dönthessenek egy készülő skin sorsáról. A szerencsés karakter pedig Illaoi volt, ahol három lehetőségre lehetett szavazni. Végül a Balltecast Illaoi nyert, és a Riot el is kezdte a fejlesztését. Elég sokat haladtak előre az elmúlt időszakban.

A héten elkezdték a Battlecast Illaoi skin készítését, -így állnak most!

Korábban volt egy közösségi szavazás arról, hogy milyen skint kapjon Illaoi. A közösség végül a Battlecast skint választotta, a Riot pedig beavatott minket, hogy hogyan is állnak most a munkálatok.

Az elmúlt két évben nem kapott skint Illaoi, így jogosan várhatják sokan izgalommal az új alkotást. A másik két lehetőség az Adventurer, valamint a Deep Space Illaoi volt, de végül egy már létező vonalat választottak a játékosok.

Elég hamar elkészültek egyébként az elképzelések, meg a korai rajzok, de a 3D modell eddig nem nagyon volt látható. Most végre ezt is pótolták, és a korai 2D-s elképzelések után elkészült a tényleges 3D kinézet, aminek a folyamatába is betekintést adott a Riot Games.

Ettől függetlenül azért még sokat kell várni arra, hogy ez ténylegesen bekerüljön a játékba, hiszen rengeteg tesztelés vár még rá. Egyelőre még csak a modell készült el, de a különféle képességeken, animációkon még nagyban dolgozik a Riot Games. Ezt követően kerülhet majd be valamikor a PBE szerverekre is a kinézet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!