Ideje bajnokot választani -lássuk az erősorrendet és a mi tippjeinket

Ideje bajnokot választani -lássuk az erősorrendet és a mi tippjeinket

Ismét itt az ideje, hogy bajnokot válasszunk. Kicsit átnéztük, hogy ki lehet érdemes a figyelmünkre a statisztikák, világranglista és az eredmények alapján.

Jövő héten indul a Hearthstone e-sport világának legnagyobb dobása, hiszen megkezdődik a HCT torna utolsó állomása, a világbajnokság. Az első és legfontosabb, hogy ismét lehet választani egy kedvenc játékost, aki azok alapján, hogy mennyit nyer vagy meddig jut majd el a bajnokságon, Kobolds and Ctacombs paklikat gyűjthet majd nekünk. De lássuk pontosan, hogy mennyit is húzhatunk be maximum.

  • Ha választotok bajnokot, akkor már jár egy csomag biztosan
  • Mindig, amikor a választott játékos előrébb jut, akkor jön egy plusz pakk
  • Maximum hat csomagot lehet beszedni
  • A csomagokat pedig várhatóan egy héttel a verseny után kapjuk meg

Arra persze figyeljetek, hogy minél előbb válasszatok, hiszen csak január 16-ig van erre lehetőségetek. A voksotokat a következő oldalon tudjátok leadni. Egyszerűen lépjetek be a sima Battle.net felhasználótokkal és már lehet is választani. Lentebb olvashatjátok az esélylatolgatásokat és a mi tippjeinket, hogy kit érdemes megtisztelni a bizalmatokkal.

Choose Your Champion - Esports - Hearthstone

Pick one competitor to be your champion, cheer them on, and earn card packs as they march towards victory!

De ezek után lássuk, hogy mi kit fogunk választani.

Muzzy

Az amerikai játékos nagyon egyértelmű választásnak tűnik. Ebben a pillanatban ő vezeti a világranglistát, ha pedig a teljes karrierjét nézzük, akkor 62%-kos győzelmi aránnyal rendelkezik a különböző online vagy offline versenyeken. Az már egy kis veszélyforrás, hogy Kolento is egy csoportban van vele, bár az ukrán játékos mostanában egy hullámvölgy alján van éppen, a verseny eredmények nem igazán jönnek neki. Őszintén szólva én Muzzyra teszem majd a voksom, a statisztikák mellette szólnak, és a higgadtság, amit a versenyeken mutat mostanában, mindenképpen pozitívum. 

Hoej és Orange

Nos ez egy igen érdekes eset. Alapvetően mindkettejükre lehetne voksolni, de a sors úgy hozta, hogy egy csoportba kerültek. A ranglistán a harmadik, illetve az negyedik helyen csücsülnek éppen és mindketten hasonlóan jó teljesítményt hoznak az utóbbi időben. Ettől függetlenül, hogy kire lehetne voksolni, nem tudnám megmondani, mert nagyjából ugyanannyi esélyük van továbbjutni. Tanácsként itt annyit mondanék, hogy inkább ne őket válasszátok, hacsak nincs valami érzelmi kötődésetek.

Neira

Ha lehetne még egyet választani, akkor az én szavazatom a másik ukrán játékosra; Neirára menne. A srác ugyan most csak a ranglista 14-én van, de az utóbbi időben a teljesítménye nagyon erős és a nagy paklik mellé nála ott figyel a Control Warlock, ami iszonyatosan erős counter lehet a mostani top meta deckek ellen.

Ezek a mi gondolataink, ti kire teszitek a voksotokat?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!