Most már biztos, hogy dev1ce visszatér a Majorre -viszont AWP nélkül

A main AWP-s szerepét a csapattársa, dupreeh fogja átvenni.

Dev1ce-ról mostanában jó néhány cikket olvashattatok itt, az Esport1 hasábjain. Először úgy volt, hogy a dán fiatal a betegsége miatt nem játszik a Majoron, aztán bejelentette, hogy mégis, ezt viszont a szervezet kétségbe vonta. Most pont kerül a rejtély végére, hiszen a csapat menedzsmentje bejelentette, hogy dev1ce biztosan játszani fog az ELEAGUE versenyén.

Most viszont megtudtuk azt is, hogy a fő AWP-s szerepét leadja, amit dupreeh vesz át. Amíg dev1ce betegeskedett és nem tudott játszani, addig dupreeh volt a "helyettese", ám annyira megtetszett neki a szerepkör, hogy mostantól ő lesz az első számú AWP-s. Dev1ce sem marad szerep nélkül, ő a csapat lurkere lesz -ez alapjaiban megváltoztatja a játékukat. De jó döntés-e egy Major előtt alapjaiban felforgatni az egészet?

Olyan szemszögből jó, hogy a csapatok nem tudják kielemezni a játékukat, hiszen mostantól valószínűleg teljesen más taktikákat fognak alkalmazni. Arról az oldalról viszont nem feltétlen jó, hogy egy bizonyos időbe kerül, amíg kitapasztalják maguknak az új szerepkört -és ezt pont egy Major előtt? Mindenesetre még így is esélyesek a végső győzelemre. Számukra a Major csak egy hét múlva, 19-én fog kezdődni, addig viszont még belefér némi készülés.

Szerintetek mennyire borítja meg a játékukat a szerepcsere? Mire vihetik a Majorön?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Forrás: HLTV, HLTV

Kép: HLTV

Kövess Minket!