A HLTV jó pár új statisztikai fület adott hozzá az oldalukhoz

Mostantól többet tudhatunk meg a flashbang használatokról és arról, hogy kinek melyik csapat ellen megy a legjobban és a legrosszabban.

Tegnap twitterjükön jelentették be a hírt, hogy mostantól kibővültek az oldal statisztikái és már azt is meg lehet nézni, hogy ki mennyit és hány másodpercig vakította ellenfelét. Emellett a játékosok egyéni K/D-jét is láthatjuk a különböző csapatok ellen.

A flash statisztikáknál megtekinthetjük egy adott játékos átlag flash dobását, átlagban hány másodpercig vakították a játékost és ő hányszor flash-elt valakit. Emellett meg lehet nézni a kettő közti különbséget, a flash assistot és azt is, hogy ezek a villanógránátok hányszor vakították el az ellenfél játékosát.

A másik érdekes statisztika, amit újonnan vezettek be a játékosok egyéni teljesítménye az ellenfél csapatai ellen. FalleN-nél érdekesség, hogy minden olyan csapat, ahol +100-as statja van amerikai, a kedvenc EU csapata pedig a G2. Míg a legrosszabbul a North és a fnatic ellen teljesített.

A bosnyák szupersztárról is vannak adatok, NiKo például a NiP ellen teljesít a legjobban, de a FlipSid3 és a HR is a kedvencei közé tartozik. Érdekesség viszont, hogy a régi TSM ellen nem igazán ment neki -12-es K/D-je volt 10 pályán, és a régi csapata ellen sem túl acélos.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!