Hamarosan jöhet a régiózár a PUBG-be

Hamarosan jöhet a régiózár a PUBG-be

Playerunknown azt szeretné, ha hasonló pinggel rendelkező játékosokat dobna össze a játék.

Nemrég írtunk arról, hogy az EU szervereket is ellepték a jellemzően kínai csalók, sőt a TPP Squadot teljesen játszhatatlanná is tették az átlag emberek számára, hiszen ki akarna szinte csak csalók ellen játszani? Akkor úgy gondoltuk, hogy az egyetlen megoldás, amivel kicsit meg lehetne szűrni a kínai csalókat, az a régiózár lenne. Most úgy néz ki, hogy meg is kapjuk ezt -bár kicsit burkolva.

Elképesztő csaláshullám érte el a TPP Squad játékmódot

Minden PUBG fórum ezzel van tele, ez az egyetlen mód, ahol tényleg elszaporodtak a csalók, de vajon miért?

A játék fejlesztői még a decemberi fejlesztési naplóban írtak arról, hogy érkezni fog egy bizonyos "maximális ping", ami röviden annyit jelent, hogy amelyik játékosnak sokkal magasabb a pingje, mint az átlag, az nemes egyszerűséggel nem kapcsolódhat be a meccsbe. Vagy pontosabban: a matchmaking csak közel azonos pinggel rendelkező játékosokat fog majd összedobni egy pályára. Ezzel sokkal simábbá akarják tenni a játékmenetet, hiszen nincs is idegesítőbb, mint amikor éppen lelőnénk az ellenfelet, ő meg 300-as pinggel, laggolva kifut a célkeresztünk elől. Ennek igazából a "mellékhatása" az, hogy mi sem fogunk tudni felcsatlakozni más kontinens szerverére, ha földrajzilag nagyon messze vagyunk attól, de a kínai és más ázsiai játékosok számára is ellehetetlenül az európai szerveren való játék -egyszerűen azért, mert nagyon messze vannak, ami nagyon magas pinget eredményez.

Nagy valószínűséggel ennek sokan örülni fognak, hiszen rengeteg illegális segédprogramot használó kényszerül vissza a saját régiójába -ez persze nem azt jelenti, hogy egy varázsütésre megoldódik az egész probléma, hiszen sajnos Európában is sokan választják a könnyebb utat. Te örülsz neki?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Borítókép: Don't Feed the Gamers

Kövess Minket!