Múlt hónapban 46 millió Dungeon Run ment le, és folytatódik a 30 000 dolláros challenge is

Múlt hónapban 46 millió Dungeon Run ment le, és folytatódik a 30 000 dolláros challenge is

A Dungeon Run a legjobb Single Player Hearthstone játékmód, ezt már ki merem jelenteni biztosan. A holnapi napig pedig kiderül, hogy ki nyeri a 30 000 dolláros Challenge díjat.

A Dungeon Run hihetetlenül jól sikerült játékmód lett. Veterán játékosként (nyílt béta óta játszom) azt kell mondjam, hogy lassan olyan 100 órát szórakoztam már vele (és még mindig nincs meg az a fránya Warrior win), és még mindig leköt. Ezen kívül van több olyan ismerősöm, aki nemrég kezdte a játékot és a rendes játékban nem érzi jól magát, de imádja a katakombákat. Ez pedig nagyszerű, mert a játékmódnak van egy rejtett küldetése, ami először nem olyan egyértelmű. Csak gondoljatok bele, mi a legfontosabb alapfeltétele annak, hogy valaki jól tudjon játszani? Hogy ismerje az összes kártyát, betűről-betűre. Az egyszemélyes játékmód pedig megismerteti őket, legalább egy bizonyos fokig, gyakorlatilag beteljesül az, hogy az ember szórakozva tanul. A játékosok pedig szeretik az egészet, erről az is tanúskodik, hogy decemberben összesen 46 milliószor indult útnak kalandor, erről egy Blizzard által küldött infografika tanúskodik.

Ezen kívül pedig nagyban zajlik a Twitch Dungeon Run Challange is, aminek holnap estére kiderül, hogy ki lesz a győztese. Kis emlékeztetőül a kihívás lényege annyi, hogy a legkevesebb próbálkozásból kell megszerezni a különleges hátlapot, azaz végig rohanni a katakombákon mind a 9 kaszttal. Az első kör arról szólt, hogy a nevezők nagyjából két hétig próbálkozhattak a legrövidebb run-ért és azok jutottak volna be a legjobb 10-be, akik a legkevesebből teljesítik a futamokat. Tökéletes, azaz 9 próbálkozásból összesen két ember ütötte végig a bossokat, Trump és Freaky durván kimaxolták a játékmódot. mellettük csak olyanok jutottak be, akik 10 vagy 11 próbából tolták le az egészet. Egyébként a mezőnyben találkozhattok még más streamerekkel is, hiszen Amaz, Hafu, Chakki és DisguisedToast is ott van. 

Az utolsó kihívás pedig egy Hirtelen Halál: egyetlen próbálkozás van és abból kell a legjobbnak lenni. Ha benéznétek valamelyik streamer futamára, akkor a következő linken találhattok infókat arról, hogy ki és mikor kerül majd adásba, illetve már arról is van infó, hogy ki esett eddig ki és persze ki vezet éppen. Holnapra kiderül, hogy kié lesz a 30 000 dollár.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!