A Major második napjának legszebb pillanatai

A Major második napjának legszebb pillanatai

Késelés, inhuman reactions és egy klasszikus taktika, amivel hűek maradnak országukhoz az orosz játékosok.

Egy ilyen minőségi tornán nyolc meccs alatt biztos, hogy jó pár olyan highlight lesz, amitől leesik az állunk, vagy csak megnevettetnek. A második napon ezekből nem volt hiány, így, akik lemaradtak, megnézhetik az érdekes klipeket, akik pedig tegnap látták, most újra átélhetik azokat.

Kezdjünk is Stewie pofátlan késelésével, akinek ezúttal smoke sem kellett, hogy criminal legyen, egy strafe jumpal kibaitelte a lövést, majd egy kis adok-kapok után végül ráugrott kRYSTAL-ra, akinek esélye sem volt ebben a helyzetben.

Ezután jöhet a nap jelenete, amit stílszerűen az orosz Vega Squadron mutatt a FaZe ellen. Egy igazi taktika-mestermunka, az MM-ek verhetetlen rush B-je már a Majorre is beköltözött.

A nap egyik leggyengébb meccse is tartogatott azért érdekes momentumokat. A QB Fire és a kínai Flash összecsapásán ugyanis attacker acelte le az érkező támadást. He attac, he protecc, but most importantly he aced.

A mouz nagyon sima sikeréhez ilyen jelenetek is kellettek: amit ebben a kavalkádban ropz művelt, az zseniális.

A FaZe csúnyán kikapott ellenfelétől és olofnak sem ment igazán a játék, de még ilyenkor is egyszemélyes hadseregként tud működni a svéd veterán, ide-oda ránt, de pontosan tudja, hogy mit akar az ellenfele, és ezzel egy zseniális 3k-t húz be, ami miatt a kört is megnyerték.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!