45 órás streamet tervez Tyler1 a 8. szezon indulására

Január 16-án nem csak a rangsorolt szezon indul el, de vele együtt egy igazán rekordhosszúságú Tyler1 stream is. 

Ha esetleg felültél volna a Tyler1 hypevonatra, akkor van egy jó hírünk. Január 16-án, a rangsorolt szezon indulásával egy rekordhosszúságú Tyler1 stream is indul. Ha hinni lehet szavainak, akkor egészen 45 órán át fogja nyomni a műsort, ami sima ébrenlétből sem kevés, de végig

játszani és koncentrálni aztán igazán megterhelő lehet.

Tyler1 minden egyéni rekordot megdöntött, össze is omlott tőle a Twitch

Alig 20 perc alatt már több mint 300 ezren nézték őt Twitchen, de a rekord nem itt állt meg. Ennyi ember egyéni streamert még soha nem nézett és az LCS is elbújhat mögötte.

Most január elején oldották fel a majd két éves tiltását a korábban hírhedten toxic játékosnak, azóta pedig újra folyamatosan streamel. Az első alkalommal megdöntötte a mindenkori egyéni streamek maximális nézőszámát. Ezt korábban Faker tartotta nagyjából 250 ezer körül, de az ő adására egy adott időpontban nagyjából 390 ezer ember volt kíváncsi, ami egyszerűen eszméletlen. Állítólag azóta meg is változott és bár egyes aspektusai továbbra is megmaradtak, a játékon belül tényleg más lett a viselkedése. Mikrofonon keresztül azért megmaradt a showman készsége és persze szokott üvölteni továbbra is, de mindez a játékon belül nem mutatkozik meg.

Az biztos, hogy a kitiltás feloldásának híre az egyik legjobb marketinghúzás volt, hiszen olyan számokat produkál egymaga, amiről a legtöbb streamer csak álmodik, de egyes ligák –mint mondjuk az EU LCS egy-egy gyengébb napon– is sóvárognak ilyen számokért. A bejelentést egyébként az új 8. szezont bejelentő videó után tette, ami annyira felhypeolta, hogy azonnal elhatározta magát a hosszú stream mellett. Az alábbi videó elején találjátok magát a bejelentést.

A kérdés persze, ami mindenkit foglalkoztat, hogy valódi-e a változás, vagy inkább ez is csak egy showelem. A változás tényének valódisága mellett sajnos az biztosan kijelenthető, hogy sok meccsen megpróbálják lesnipe-olni és ott elrontani a meccseit, de egyelőre jól bírja a gyűrődést. Azt azért hozzá kell tenni, hogy eddig nem volt igazi tétje a mérkőzéseknek, hiszen csak preseason van még, a rendes teszt majd január 16-tól kezdődik, amikor is élesben megy minden, 45 órán keresztül. Hogy ennek mi lesz a vége, hamarosan kiderül.

Az biztos, hogy a leintelt meccsek ellenére jelenleg is egy egész jó győzelmi arányt tart, összesítve 56%, Dravennel pedig 68%, igaz, egyelőre még csak platinum 1-ben van. Az igazi teszt majd akkor indul, ha eléri a saját régi eloját, ami valahogy Diamond 1 körül található. A streamet pedig az alábbi csatornán találod, ahol holnaptól indul a műsor. Pontos dátumot még nem tudni, de amint elkezdődik az új szezon, bizonyára ő is bekapcsolja az adást.
Nézd meg loltyler1 élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!