Nevezz a 30 milliós díjazású V4 Future Sports Festival FIFA18 selejtezőire

Nevezz a 30 milliós díjazású V4 Future Sports Festival FIFA18 selejtezőire

Részt vennél Közép-Európa legnagyobb FIFA versenyén? Az ESL-en keresztül jelentkezhettek a megmérettetésre, nézőként pedig a V4 oldalán regisztrálhattok.

A V4 Future Sports Festivalon a 4 verseny egyike a FIFA18 lesz. Nem akármilyen tornát láthat a nagyérdemű, hiszen először Magyarországon az EA Sports FIFA 18 Global Series egyik állomása lesz a március végi, budapesti FIFA verseny, ahol a 100.000 eurós összdíjazás mellett a két legjobb játékos kvalifikálja magát a 2018-as FIFA világbajnokságot közvetlenül megelőző rájátszásba!

A fesztivál március 23-25 között kerül megrendezésre a BOK csarnokban. A FIFA18 kapcsán 2 kvalifikációt rendeznek.

  • Első: Február 10.
  • Második: Február 17.

Hogyan tudok nevezni az eseményre?

Az első teendő, hogy ellátogatsz az ESL honlapjára: https://play.eslgaming.com/hungary

A főoldalon aztán szembejön a V4-es logo, amelyre rá lehet kattintani.


Az eléd táruló oldalon megjelennek a játékok selejtezői és a hozzájuk kiírt időpontok. Az alábbi képen megtekinthető, hogy mely négy link fontos a FIFA-sok számára:


Az első selejtező február 10-én, a második február 17-én indul, a két konzol pedig külön lett választva. A játék neve mellett láthatod és eldöntheted, hogy melyikre szeretnél nevezni. Fontos információ, hogy egy játékos csak egy konzolon vehet részt a kvalifikáción.


Mindkét konzolnál ugyanazok a lépések a regisztrációt illetően. Miután valamelyik linket kiválasztottad, a következő teendő a belépés. Ha van már ESL felhasználó fiókod, akkor egyszerűen csak belépsz a felületre az email címed és a jelszavad segítségével.
Ha nincs, akkor jobb oldalt a kék belépés gombra kattintva eléd tárul a regisztrációs aloldal. Kitöltöd a megfelelő adatokkal, majd a legalsó gombot megnyomod.


Ezek után mindenki email fiókjában megjelenik majd egy levél, melyben a megerősítő link érkezik. Egy gyors kattintás és máris újra az ESL oldalán találod magad.


Siker esetén a következő üzenetet írja ki:


Innen tudtok tovább lépni és bejelentkezni:


Az oldalra tehát elkészült a felhasználói fiók, most már csak be kell lépni. A PS4 vagy Xbox One azonosítóra még szükség lesz, de utána pár kattintás és kész a nevezés, melyet természetesen az ESL-nek jóvá kell még hagynia, amiről értesítést küldenek majd.


Jobb oldalon a felső fül az azonosító begépelését teszi lehetővé, alatta meg a nevezéseteket tudjátok leadni az általatok kiválasztott selejtezőre.


Egy utolsó pipa, majd kattintás és bekerültök a kvalifikációba. Fontos információ, hogy egy játékos egy hétvégén csak egyetlen konzolon játszhat a selejtezőben (tehát, ha már jelentkeztél az első selejtezőn PS4-en, akkor Xboxon ezt nem teheted meg, csak a következő kvalifikáción indulhatsz Xboxon).

Ha nem versenyzőként, hanem nézőként szeretnél részt venni a V4 Future Sport Festival-on, a verseny hivatalos oldalán az előregisztráció fülre kattintva tehetitek ezt meg az alábbi linken.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!