A Major sötét lovai: Vega Squadron és QB Fire

A Major sötét lovai: Vega Squadron és QB Fire

Senki sem számított arra, hogy ott lesznek a Majorön, de a kiváló játék meghozta a gyümölcsét.

A két CIS csapatnak rögös útja volt idáig, a Vega nagyon nehéz párosításokat kapott, míg a QB Fire egy erős 1-2-vel kezdte a Majort. Végül mégis továbbjutottak a legjobb 16 közé. A Vega Squadront már láthattuk az előző Major-ön is, de ott gyorsan kipottyantak a 15-16-ik helyen a FaZe-el együtt. A QB Fire-nek viszont újdonság volt az egész Major, tényleg nem gondolta senki sem, hogy ők fognak továbbmenni, de végül a jó párosítás és a még tökéletesebb játék megszerezte nekik a spotot.

Véget ért a Major kvalifikációja -Major 4. nap

Wolfi | 18/01/16 10:14 Igen hosszú napon vagyunk túl, hiszen megismertük, mind a kilenc továbbjutó csapatot, hét gárdától pedig elbúcsúztunk. Most péntekig szünet lesz, de összefoglaltuk nektek a tegnapi/ma éjjeli meccseket. Map: Mirage Nézd meg ELEAGUE TV The Boston Major New Challengers | Live Action Resumes 10am ET című tartalmát a twitch.tv weboldalon A nap második meccsén az elképesztő formában játszó Vega Squadron találkozott az amerikai Liquiddel.

Vega Squadron

Négy orosz és egy ukrán játékosból áll a csapat, akik az előző Major-ön 0-3-al estek ki. Három igen nehéz meccs után, hiszen először a VP-vel, majd az Immortals-al, végül pedig a PENTA-val találkoztak. Azóta túl sokat nem lehetett hallani felőlük, ráadásul még a HR-től is simán kikaptak. Aztán jött a Major kvali és kiengedtek magukból minden energiát. Chopper zseniálisan játszott, a Liquid elleni meccsen is 122.6-os ADR-je volt és 35-18-ban zárta a 16-14-re megnyert meccset.

A csapat régóta van közösen, a mezőnyben csak a VP játékosai játszanak régebb óta együtt, mint ők. Élvezik a játékot és bíznak egymásban, néha pedig nem félnek az agresszív taktikára hagyatkozni. Van esélyük meccseket nyerni, de most jön az igazi kihívás számukra.

Quantum Bellator Fire

Ha eddig nem ismerted a Vega Squadront sem, ezzel az orosz gárdával még nagyobb gondod lesz, hiszen ők tényleg a semmiből jöttek és nagy esélyesei voltak a csoportban a nem túl előkelő 0-3-as végeredménynek. Végül ez nem sikerült, hiszen elverték a Flash Gaminget, így végül 1 győzelem 2 vereség után várták a tegnapi napot. A Csoda viszont megtörtént, hiszen először kiejtették az EnVy-t, majd az AVANGAR-on is simán átgázoltak, így ők jutottak be a Major-re és egyből a Virtus.pro együttesével kezdenek. Az egész csapat kiválóan játszott, de egyelőre Boombl4 tűnik az ötös legjobb játékosának, elképesztő statokat generál minden meccsen.

A Vega Squadron először a North ellen játszik, nem lesz könnyű dolgok, de talán esélyesebbek, mint a QB Fire a VP ellen. Bár a Virtus.pro is borzalmasan teljesített a tavalyi év végén, nehéz megjósolni, hogy mennyire vannak jó formában a csapatok. A CIS szcéna egy komoly átalakuláson megy keresztül, kíváncsian várjuk, hogy végül a kisebb szervezetek is tudnak akkora sikereket elérni, mint a Na'Vi vagy a FlipSid3, akiknek az utóbbi időben nem igazán megy jól a játék.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!