Besoroltattam magam, de megérte? - 8. szezon beszámoló

Besoroltattam magam, de megérte? - 8. szezon beszámoló

Tegnap elindult a nyolcadik szezon, ezzel együtt besoroltattam magamat én is.

/A cikk a szerző egyéni, szubjektív véleményét tükrözi/

Amint lehetett elkezdtem megcsinálni a besoroló mérkőzéseket és természetesen, amint elég éber is voltam hozzá, tehát reggel 6 körül már ott rohangáltam az Idézők Szurdokában. Az időpont megfelelő volt, tudtam, hogy van aki suliba készül, tudtam, hogy van, aki lóg azért, mert elkezdődött a nyolcadik szezon. Mielőtt azonban beléptem volna az első mérkőzésre, szépen megfésültem a hajamat, beállítottam a monitort, centire pontosan kimértem az egerem helyét, bejelentkeztem a kis Anniewhere nevű felhasználómra és lelkileg rákészültem, hogy én idén kijutok Master-be.

Tudni illik a felhasználóm szezon 7-ben lett 30-as, előtte a többi felhasználómon játszottam, csak ezen nyitottam ki először a Hextech Annie skin-t, így mint Annie main, maradt ez az állandóan használatban lévő felhasználóm.

A legmagasabb pontja Anniewhere karrierjének Diamond 2 közepe volt, innen Diamond 4-ig volt egy kis lejtő, majd nem foglalkoztam már vele, mivel nem volt rá elég időm. Emellett az 5v5 és 3v3 flex Diamond 5-ben csücsült, így szépen világított a tripla dia a felhasználómon. MMR szempontjából dia 3-4 körül jártam, így kezdtem neki a besorolóknak.

Első meccs...természetesen hoztam a kis Annie-met, vereség. Itt elgondolkoztam azon, hogy lehet, túl korán kezdtem még hozzá. Végignéztem a csapatomon és észleltem, hogy nem volt frontline, majd erre hivatkozva elindítottam a második mérkőzést: Shen, győzelem!

Ezen felbuzdulva a harmadik mérkőzésen hoztam megint Annie-t, sikertelenül. Valahol ez volt az a pont, ahol az agyam kikapcsolt, én kiégtem és meg kellett volna állni, de természetesen nem tettem, mert "na majd most én megmutatom!" szöveggel hittem magamban.

Következett egy autofill support, Morgana, vereség, majd ezt követte egy Xin Zhao jungle győzelem. Pont ezzel jártam a 10 besoroló felénél, tehát 2 győzelemnél és 3 vereségnél.664355643

Az 5 mérkőzés alatt találkoztam Master tiertől kezdve egészen Plat közepéig mindennel és szinte mindenkivel. Az ötödik meccs után tartottam egy kis szünetet, kiszellőztettem a fejemet és eldöntöttem, hogy nem igazán szeretnék magas divízióba kerülni, mert ha lentebb kezdek, akkor az viccesebb, szintlépésnél is könnyebb, ha győzelem jön, mert lentebb nagyobb eséllyel nyerek és hát persze a kda-mnak és winratemnek sem utolsó, hogy milyen lesz, 62%-os, vagy 80% feletti.

Ennek megfelelően kipróbáltam olyan karaktereket is, akikkel nem igazán játszottam még korábban, vagy nem olyan szinten, hogy azt nekem most választanom kellett volna.42365346546

Időközben még reménykedtem abban is, hogy bronzba dob be, hátha még egyedül nálam nincs kijavítva a hiba és visszadob addig, ahogy játékosok sokaságát.

Idén sem bugmentes a ranked, Diamond 3-ból Bronze 5-be

Aioween | 18/01/16 11:25Mindez ráadásul a koreai ranglétrán. Egy játékos az előző szezont Diamond 3-ban fejezte be. Tény, hogy nem sikerült a legjobban a besoroló, de nyilvánvalóan hiba van a dologban. Az utóbbi pár évben a besorolók különösképpen nehézzé tették sokak életét.

Aztán miután megvillogtattam tehetségemet az 1/7/2-es Lee Sin-nel mint eune legjobb dzsungelese, jött természetesen a töltőképernyő. Popcornt, kólát, mindent bekészítettem, hogy na akkor bevág valahova alulra, remélhetőleg bronz 6-7 környékére, ami nincs, de csak nekem most lesz, erre megláttam az eredményt. 3 győzelem és 7 vereség után, diamond 3-4 mmr után, képes volt visszadobni a rendszer... egészen plat 2-ig.p2
Olyan röhögés tört ki belőlem, hogy 10 percig abbahagyni sem tudtam. Nos így ért véget az EUNE legnagyobb szintű játékosának besorolója. Most jelenleg a flexen dolgozok, szeretnék ott is minél többet megtenni azért, hogy újra formába jöjjek a nyolcadik szezon alkalmából.

Meglepő volt egyébként a számomra, hogy a 10 meccsen a 20 adc közül, alig 4 relic shieldes kezdést, ha láttam, pedig az Overheal rúnával együtt nagyon brutális tud lenni. Nem mellesleg, lehet, hogy valaki vár, de maguk a fejlesztők is ösztönöznek arra, hogy minél hamarabb játsszuk le a besorolókat, hiszen nem véletlenül raktak be két erre alapozott küldetést, ami csak január 28-ig elérhető.

Összességében tehát: besoroltattam magam, és megérte!

Ti hogy álltok a besorolókkal? Kész vagytok, vagy vártok még vele?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!