"A V4 mindenek felett" -bzt interjú

Önként mondott le a Pixel a Délkelet-európai bajnokság szerepléséről a V4 miatt, erről is kérdeztük a csapat egyik tagját.

A tavalyi év utolsó hónapja igazi érzelmi hullámvasút volt a Pixel számára. Először örülhettek, mert lejutottak a Délkelet-európai bajnokság döntőjére, majd Aaron miatt fájhatott a fejük, ugyanis kilépett a csapatból. Később mégis visszatért, hogy közös erővel tudjanak készülni a V4 Future Sports Festival CS:GO selejtezőire. A csapat újraalakulásáról, az erőviszonyokról, és elvárásairól kérdeztük Bárányos "bzt" Renátót, a Pixel csapatának oszlopos tagját!

Tegnap kiderült, hogy visszaléptetek a Délkelet-európai bajnokság döntőjétől. Erről már korábban is lehetett hallani, de akkor még széteső félben volt a csapat, azóta viszont újra összeálltatok. Most mégis miért döntöttetek a visszalépés mellett?

"A V4 akár az egész karriered megalapozhatja. Ha kimegyünk a Délkelet-európai bajnokság döntőjére, és ha meg is nyernénk, akkor is elfelejtenék 1-2 hét alatt. Ha a V4-re kijutsz és ott játszhatsz olyan csapatok ellen LAN-on, akikre eddig példaként tekintettél, az igazán felejthetetlen élményt jelentene számunkra!

Irány Románia -DEv interjú a SinnerS győzelem után

Tegnap sikeresen lejutott a Pixel a román SEC döntőre. DEvvel beszélgettünk a bajnokságról és a csapatról a mérkőzés után.

A csapat széteső félben volt, de úgy tűnik ez most megacéloz Titeket. Te is úgy látod, hogy komolyabban veszitek a játékot?

Igazából négyen ugyanúgy beszélgettünk (plum, bodito, DEv, és én), illetve játszottunk is együtt mindennap. Szerintem ennyire komolyan még sose vettük a játékot, és most mindenki nevében beszélhetek!

Picit másképp is gyakorolunk, ugyanis mindennap rászánunk egy órát arra, hogy megbeszéljük az előző napi hibáinkat, akinek pedig sok ideje van, azok más csapatok demoit is megnézi, és próbál mindenkit eligazítani. Ezt általában Aaron és bodito csinálja, de van amikor DEv veszi át a stafétát. 

Négy embert említettél, akikkel ezek szerint felhőtlen a viszony. Aaron ez alól kivétel? Egyáltalán hogy-hogy újra összeálltatok vele, miután önként ott hagyott Titeket?

Én nem haragudtam meg Aaron-ra a kilépésekor, mert játszottam előtte 1,5 évig vele, de a többiek nyilván nehezen viselték. Például plum felhagyott az aktív játékkal egy kis időre, és DEv is elvesztette a motivációját. Igazából nem értettük Aaron döntését, a semmiből jött. A visszaérkezésekor pedig beláttuk, hogy túl jó volt ez a felállás ahhoz, hogy elengedjük. Mindenki szeret mindenkivel együtt játszani! Más ötödikben nem is gondolkoztunk, hiszen nincs is olyan szabad In-game leader Magyarországon, akivel ilyen jól együtt tudnánk dolgozni.

Mit gondolsz milyen esélyekkel indultok most a magyar mezőnyben? Kik lehetnek a legnagyobb ellenfelek?

A GameAgents szerintem az egyetlen, aki meg tud állítani, meg persze a csaló csapat, seljoy és a haverok. Őket is láttam már a nevezettek között. Nem igazán értem hogyan lehetséges ez.

Te személy szerint kivel néznél leginkább szembe a március 23 és 25 között rendezett LAN döntőn?

Termeszetesen a FaZe-zel, de azon sem sértődnék meg, ha esetleg elvernénk a mouz-t!

DeadFox már nem is ellenfél?

Jelenleg ő a legjobb Magyarországon, de azért szerintem a FaZe egy más szint.

Néhányan külföldi játékost próbálnak beépíteni a csapatukba (köztük a GA), talán azért, hogy így erősebbek legyenek a magyar profi mezőnynél, és bejuthassanak a V4 döntőjébe. Mit gondolsz erről?

Ha lett volna olyan magyar player, aki bevákik a GA-nál, akkor ők is inkabb azt választották volna mintsem, hogy két ember miatt hárman angolra váltsanak. Legalábbis én így gondolom, de lehet, hogy pont így akarták!

Kövessétek folyamatosan a CS:GO szekciónkat, mert hamarosan folytatjuk a magyar csapatok kifaggatását a V4 Future Sports Festival kapcsán, aminek első selejtezője január 21-én, vasárnap veszi kezdetét! ITT TUDTOK JELENTKEZNI

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!