Oroszország legnagyobb telekommunikációs cége vette meg a Gambitet

Oroszország legnagyobb telekommunikációs cége vette meg a Gambitet

Az IT-val és telekommunikációval foglalkozó MTS vette meg a CIS csapatot.

A Gambit hamarosan öt éves szülinapját ünnepli az e-sport világában. Ennyi év alatt jó pár játékban sikerült hatalmas sikereket elérniük, de főleg a 2017-es Krakkói Major volt a legnagyobb eredmény a szervezet életében. Most viszont büszkén jelentették be, hogy a világ, de főleg Oroszország legnagyobb telekommunikációs cége fogja őket támogatni technológia és pénzügyi szempontból is.

A szerződés szerint mind a 16 játékost és a személyzetet is megveszik, emellett a jelenlegi CEO Konstantin Pikiner marad a vezető poziciójában, csak mostantól az MTS Chief Gaming Officer-e lesz a csapatnak.

Ez egy fontos esemény a szervezet életében. Az e-sport iparága elképesztő gyorsasággal nő, a versenyek még sose voltak ennyire kiélezettek. Nagy cégek a világ minden tájáról, régi sportolók és szórakoztató ipari személyek is beszállnak ebbe az üzletbe. Ez történt velünk is, így boldogan jelentjük be, hogy az orosz vállalkozások is ezt teszik. Mostantól a világ egyik vezető technológiai cége segíti a munkánkat.” –mondta Konstantin Pikiner a szervezet igazgatója.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!