Akár régiót is válthat a Misfits három játékosuk elvesztése után.

Akár régiót is válthat a Misfits három játékosuk elvesztése után.

A LoL csapatuk Európai és most lehet, hogy a CS is oda költözik, de ez csak egy vad spekuláció.

A Misfits gárdája csúnyán kizúgott a Majorről és egyből ezután Shahzam is bejelentette, hogy lejárt a szerződésük (önmaga mellet sick-re és seanra gondolt), ezért egyelőre ő szabadon igazolható, és várja az ajánlatokat.

Ezek szerint egyikük sem kapott új szerződést, ezért lehet, hogy mindhárman elhagyják a csapatot. A Misfitsben így devoduvek és amaNEk marad. Innentől jön az igazi svédcsavar és a színtiszta tippelgetés. Kio pár hete tweetelte, hogy van egy nagy híre, ami kiderült, hogy “csak” egy HyperX szponzoráció volt. Közben megemlítette azt is, hogy javában keres csapatot, de egyelőre még a FaZe-hez van kötve. Ezzel párhuzamosan egy másik francia játékos, zywoo is új csapathoz igazolt, aminek a nevét még egyelőre nem tudjuk, de smooya szerint meglepő lehet sokak számára. Addig is azt javasolta, hogy maradjunk nyugodtak, a Major után fény derül rá.

Simán előfordulhat, hogy végül Kio, zywoo és a két Misfits-es játékos egymásra talál, és egy európai csapatot fognak alkotni legalább négy franciával. Ha szerencsések még egy francia anyanyelvű játékost be tudnak zsebelni, hiszen az EnVy is csúnyán leszerepelt a Majorön, így az RpK, Happy és ScreaM trióból tudnának valakit megszerezni. Természetesen ez tényleg csak egy spekuláció, ami összeesküvés elméleteket megszégyenítve próbál rájönni a Misfits jövőjére.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!