Számítógépre és telefonra is rajzolt hátterek készültek az EU LCS csapatairól!

Számítógépre és telefonra is rajzolt hátterek készültek az EU LCS csapatairól!

Így most már otthon, vagy akár út közben is velünk lehetnek kedvenceink és ezt mindenki más is láthatja. Nektek ki lesz idén a kedvencetek?

A Riot ezúttal is gondolt a rajongókra és igényes rajzokkal tarkított csapatháttereket tett közzé az EU LCS gárdáinak. Ráadásul két verzióban, hiszen mind asztali PC-re, mind mobilra elérhetőek.

Vizuális frissítést terveznek Cho'Gath-nak, de nem ő lesz idén az egyetlen!

A tavalyi Vanguard update és a Gargoyle Stoneplate óta Cho'Gath rengeteg játékot látott. A 2009-ben megjelent hős azonban elavult még a minireworkkel is így frissíteni szeretnék.

Előbbi 2560x1440, míg utóbbi 750x1334-es felbontásban érhetőek el, mind a 10 csapathoz. Végre valami, amiben jobbak vagyunk, mint az NA régió. Mind a 10 háttérkép természetesen a csapattagokat vonultatja fel és elég jól sikerültek, így minden elismerésem a rajzolóké. Ráadásul mindegyik háttér közösségi alkotás, tehát a rajongóktól származik minden. Nem is húznám tovább a szót, íme a csapatok.

FC SCHALKE 04

FNATIC

G2 ESPORTS

GIANTS

H2K

Az EU LCS másik öt csapatát a következő oldalon találod!

MISFITS

ROCCAT

SPLYCE

UNICORNS OF LOVE

VITALITY


Szóval ha van kedvenc csapatotok az EU LCS-ből, itt biztosan megtaláljátok őket a teljes felállással! Erről az egész rajzolós témáról egyébként a 2013-as VB videója jutott eszembe, ahol hasonlóan rajzolt stílusban ábrázolták a résztvevő játékosokat. Kár, hogy ezt a szokást elengedték, mert szerintem nagyon hangulatos volt.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!