Megjelentek az idei Lunar Revel skinek splashartjai

Megjelentek az idei Lunar Revel skinek splashartjai

A kutya évében fokozatosan csepegtette az információkat a Riot. Először csak az eseményt mutatták be, később a skineket, azt követően a jutalmakat és most végre Nasus, Lux és Warwick új splashartjait is.

Az idei év Lunar Revel eseménye nemsokára itt van, idén a kutya éve lesz. Emiatt érthető, hogy két kiválasztott hős Nasus és Warwick volt, hogy Lux miként került a képbe az már jó kérdés, de most nem is ez a lényeg. Végre megjelentek a splashartok, vagyis a betöltő képernyők.

Megvannak a Lunar Revel skinek!

Eddig csak a teasert láttuk, most az is kiderült, hogy ki az a három hős, akik idén Lunar Revel skinnel gazdagodnak.

Egyelőre még csak a PBE szerveren csodálhatóak meg, az élő szerverekre majd az esemény indulásakor kerülnek be. Ezzel egy időben a Sweetheart Rakan, Sweetheart Xayah és az Arctic Ops Gragas splashartjai is megjelentek.

A keleti hangulatú alkotások minden évben tuti sikert jelentenek, nem véletlenül szeretik őket annyira a játékosok. Idén a Lunar Guardian Nasus, Lunar Guardian Warwick és a Lunar Empress Lux fog megjelenni, nézzük is őket sorra. Minden egyes skin, a Lunar Revel és a másik 3 skin is 1350 RP-be fog kerülni darabonként és új hazatérési animációkat, valamint képességeket rejtenek.

Lunar Guardian Nasus

Lunar Guardian Warwick

Lunar Empress Lux

Arctic Ops Gragas

Sweetheart Xayah és Rakan

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!