A Riot akaratlanul ránthatta le a leplet egy készülő Swain skinről

A Riot akaratlanul ránthatta le a leplet egy készülő Swain skinről

A Riot néha elkövet hibákat és bizony ki lehet következtetni készülőben lévő dolgokat. Úgy tűnik ez történt egy készülő Swain skin esetében is, persze biztosra még nem mondható.

Hosszú évek óta szeretnének a játékosok már egy Dragon Master Swaint, és lehet hogy most végre megkapják, amit akartak. Ezt persze még nem lehet biztosra mondani, de egy reddit poszt alapján akár igaz is lehet. Egész komolyan levezették az okokat, illetve hogy miként is jutottak erre a következtetésre.

10 projekten dolgozik a Riot a háttérben, köztük több teljes reworkön is!

Aioween | 17/12/20 16:28Közelednek az ünnepek, ez viszont nem jelenti azt, hogy az élet teljesen megállna a Riotnál. A háttérben ugyanúgy folynak a munkálatok a különféle projekteken, mi pedig megnéztük, hogy mik is ezek. Közeledik az év vége és vele együtt a 8.1-es patch, valamint a jövő évi projektek folytatása.

Egy játékos éppen a PBE boltot nézegette, ahol ugyebár szinte bármit meg tudunk venni, majd észrevette, hogy volt egy üres hely, ahova Dragonslayer Xin Zhao volt írva, kép nélkül. Ez azért furcsa számára, mivel már birtokolta ezt a kinézetet, így miért jelent volna meg ismét a boltban? Lehetett volna akár egy hiba is, de nem erről volt szó. Rákattintott, hogy utána nézzen a dolgoknak.
A tooltip, ami ekkor megjelent azt írta, hogy ez egy Swain skin, amitől mindenki megőrült. Sokan egyből arra gondoltak, hogy ez bizonyára egy készülő skinnek a helye lesz és csak véletlenül került be a boltba. Mivel már évek óta szó van egy esetleges Dragon Master Swain-ről, így erre tippelnek sokan, hiszen a rework is nemsokára aktuális lesz, miért ne kaphatna azzal együtt egy új skint is?

Ha így akarta elrejteni az új tartalmat a Riot, akkor a Dragonslayer Xin logikusnak tűnhet, mivel ugyanarról a skinvonalról van szó. Persze az is lehet, hogy csak véletlenszerűen ráböktek egyre, vagy pont arra számítottak, hogy majd mindenki spekulál és mivel a Dragonslayerről úgyis mindenki a Dragon Masterre következtetne... értitek. A másik lehetőség pedig egyszerűen az, hogy a Riot hibázott és véletlenül kitették PBE-re előbb, mint szerették volna, nem ez lenne az első ilyen alkalom. 

Ha valóban a sárkány témájú skin készül, akkor a Riot elég sok embert fog boldoggá tenni nemsokára. A kiadásra azonban még jó eséllyel sokat kell várni, bármi is legyen az, szinte biztos vagyok benne, hogy a reworkkel egy időben, vagy maximum utána jön ki a kinézet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


https://boards.na.leagueoflegends.com/en/c/skin-champion-concepts/gbaupZG3-dragonmaster-swain-where

Kövess Minket!