Tyler1 nem beszélt mellé, végigcsinálta a 45 órás streamet!

Tyler1 nem beszélt mellé, végigcsinálta a 45 órás streamet!

Amint megjelent a szezonbemutató videó, Tyler1 annyira felpörgött, hogy azonnal ígért egy 45 órás streamet. Hiszitek vagy sem, betartotta a szavát!

Több mint egy hete, hogy Tyler1 ID tiltását feloldották és azóta szinte minden egyes nap streamelt. Azonban ezt is tetézni szerette volna, így mikor megjelent a szezonbejelentő videó, azonnal elhatározta, hogy egy maratoni 45 órás streamet fog lenyomni ennek tiszteletére.

45 órás streamet tervez Tyler1 a 8. szezon indulására

Január 16-án nem csak a rangsorolt szezon indul el, de vele együtt egy igazán rekordhosszúságú Tyler1 stream is.

Teljesen logikus és értelemszerű döntés volt ez a részéről, hiszen ki ne szeretne 45 órán keresztül ébren lenni és LoL-ozni megállás nélkül.

A majd két napig tartó adást végül tegnap fejezte be. Tele volt Draven meccsekkel, célzott bannolásokkal, rengeteg ordibálással és persze az alfa lét kihangsúlyozásával. Hiába az az erős fizikum és a makacs személyiség, Tyler1 is emberből van, a vége fel már egyre kevesebb értelme volt a mondandójának, ami leginkább a fáradtságnak és az ebből fakadó koncentrációhiánynak volt köszönhető. Egy adott pillanatban el is szenderedett a játékban, fel se fogta mi történt éppen.

Gondolhatnánk, hogy ez is a show része, de őszintén szólva ennyi órányi ébrenlét után szerintem nincs az az átlagember, aki képes lenne teljes mértékben arra koncentrálni, amit éppen csinál. Egy dolog biztos, tiszteletreméltó, hogy nem csak beharangozta, de végig is csinálta ezt hosszú streamet és nem adta fel. Ha kíváncsiak vagytok a streamjére, esetleg nem tudtok mit kezdeni a hétvégével, akkor két darab 22,5 órás videóban megtalálhatjátok a teljes adást a Twitch csatornáján, a videók között.

Lesz mit kipihennie, az biztos, de sok időt nem is nagyon ad magának erre, hiszen egy nap kihagyás után ugyanúgy folytatja tovább a rendes stream beosztását, mint előtte.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!