Megnyílt a regisztráció a V4 Future Sports Festival League of Legends selejtezőjére!

Megnyílt a regisztráció a V4 Future Sports Festival League of Legends selejtezőjére!

Szeretnél versenybe szállni a 300.000 eurós összdíjazásért? Ha igen, akkor nevezz csapatoddal az ESL oldalán, segítünk, hogy ezt miként teheted meg.

A V4 Future Sports Fesztivál március 23-25 között kerül megrendezésre a BOK csarnokban. Ez alatt a három nap alatt számos hagyományos sport, e-sport és persze kulturális eseményen vehettek részt. Minket ezúttal természetesen a League of Legends verseny érdekel, aminek a döntőjére nemzetenként 1-1 csapat juthat ki, vagyis lesz egy magyar, egy lengyel valamint két csapat Csehország és Szlovákia területéről összesen, az ő kvalifikációik össze lesznek olvasztva.

4 játékban nevezhetnek a magyarok az 1 millió euró összdíjazású V4 Future Sports Festivalra

Ma este indul a nevezés Közép-Európa legnagyobb díjazású versenyére. Hajrá magyarok!

A nevezés linkjét a play.eslgaming.com/hungary oldalon találjátok, ahol a főoldalon a nagy V4-es logót kell keresni.

Ha ezt a nagy felületet megtaláltátok és rákattintottatok akkor az alábbi képet kellene lássátok, amin két League of Legends versenyt is találtok, a megszokott LoL-os ikonnal ellátva. Rögtön két lehetőség is akad a csapatoknak, hiszen az egyik február 11-én indul, míg a másik február 18-án. Ahhoz, hogy ezekre a versenyekre nevezni tudjunk, előbb regisztrálni kell magunkat az ESL honlapjára. Ez ugyanúgy zajlik, mint egy sima regisztráció bármelyik másik oldalon: felhasználónév és email cím, no meg egy jelszó kell elsősorban.

Ha kiválasztottuk valamelyik versenyt, az oldal jobb felső sarkában máris látni fogjuk, hogy megfelelünk-e az elvárásoknak. Ezt követően pedig ki kell választanunk egy csapatot a Select Team gombbal. Ha nincs csapatunk még, itt létre is hozhatjuk.

A csapatot természetesen fel is kell tölteni, LoL esetében legalább 5, maximum 7 játékossal. Ami a csapatok összetételét illeti, minden nemzet felállása az alábbiak szerint kell alakuljon:

  • maximum 7 játékos lehet egy csapatban, vagyis 5 kezdő és két csere
  • legalább három játékosnak az adott ország állampolgárának kell lennie, vagyis esetünkben magyar állampolgársággal kell rendelkezzen
  • a "negyedik" játékos lehet magyar, vagy egy V4-es ország állampolgára, azaz szlovák, cseh, vagy lengyel
  • az "ötödik" játékos pedig lehet magyar, V4-es, vagy Európán belüli ország állmapolgára
  • röviden tömören tehát, a magyar selejtezőkre nevező csapatok legalább három magyar, egy V4-es és maximum egy európai játékossal rendelkezhetnek a kezdőben
  • a két cserére nincs külön szabály, azonban az aktív, éppen játszó csapatfelállásnak minden esetben meg kell felelnie a fentebb leírt kritériumnak
  • a leadott hét ember cserélésére nincsen mód a verseny ideje alatt, vagyis az online kvalifikációt, a nemzeti döntőt és esetlegesen az offline helyszíni döntőt ugyanazzal a 7 emberrel kell lejátszani

A nemzető döntők győztes csapatainak 5+2 tagjának állja majd a szervezőgárda az úti- és szállásköltségét. Annak megítélése, hogy ez a 7 tag kikből álljon (csak játékosok és a cserék, esetleg menedzserek, edzők stb), már az egyes csapatok egyéni döntése.

Ha ezzel megvagyunk, akkor már be tudunk jelentkezni a versenyre, onnantól pedig csak követni kell a bracketet és az ESL adminok útmutatásait. A negyeddöntőkig Best of One, azaz egy győzelemig tartó küzdelmek lesznek, a top 4-től pedig már Bo3. Az oldalválasztás sorsolás alapján dől el, és mindig a magasabb seed választ. Minden egyes mérkőzés egyéni Tournament Code-dal ellátott lobbyból lesz indítva.

Már a selejtezőkön is lesznek nyeremények, ugyanis rengeteg RP-t osztanak szét a jól teljesítők között.

Ami pedig a 300.000 €-s összdíjazást illeti, ezt a döntő eseményen osztják szét az alábbiak szerint.


Ha nem csapatoddal, hanem nézőként szeretnél részt venni a V4 Future Sport Festival-on, a verseny hivatalos oldalán az elő regisztráció fülre kattintva tehetitek ezt meg az alábbi 
linken.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.