Indul a Hearthstone világbajnokság és ennek örömére kaptunk egy nagyszerű, vadiúj Brawlt

Indul a Hearthstone világbajnokság és ennek örömére kaptunk egy nagyszerű, vadiúj Brawlt

Itt az ideje a lovak közé csapni és nekikezdeni a 2018-as HCT bajnokság utolsó állomásának. A verseny miatt pedig a korábbi bajnokok, Firebat, Ostkaka és Pavel bőrébe is bújhatunk.

Ma reggel kezdetét vette az idei év legnagyobb Hearthstone eseménye, a világbajnokság. A versenyre a világ minden tájáról érkeztek játékosok és a végén kiderül majd, hogy ki lesz a 2017-es év legjobb mesekártyása. Addig is, ha tehetitek, akkor irány a hivatalos csatorna, hiszen már javában mennek a csoportmérkőzések és se a versenyre, se a közvetítésre nem lehet panaszunk.

Nézd meg PlayHearthstone élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Ezzel együtt persze a Blizzard most is tartogatott egy kis meglepetést és olyan Tavern Brawlt kaptunk tegnap, hogy a fal adta a másikat. Mostanában, pár kivétellel a heti bunyók kicsit ellaposodtak. Nem igazán érkezett újdonság és azt kell mondjam, hogy engem a Fejnélküli Lovas Brawl óta egyik sem kötött le igazán. Viszont a tegnap addig mentem, amíg a legtöbb pakli elém nem került. Ha valaki még nem nyomta le, akkor annak nagyon ajánlom, mert az eheti kis szösszenet iszonyatosan jó lett. A lényeg, hogy korábbi világbajnokok bajnoki paklijait kapjuk meg random. Azaz nyoulhatunk Firebat Miracle Rogue paklijával, Ostkaka Warsong Commander nélküli Patron Warrior-jával, de akár Pavel hírhedt Tempo Mage mixével is. A jó hír pedig, hogy az idő is visszafordulni látszik, hiszen a deckekben lévő kártyákon nem fogott a nerf. A Fiery War Axe megint két mana, működik a Force of Nature + Savage Roar kombó és bizony az Undertaker +1/+1-et kap minden DR lény után. Szóval találkozhatunk minden iszonyatosan op lappal. De ezek után lássuk a paklikat.

Firebat

Zoolock

Miracle Rogue

Midrange Hunter

Combo Druid

Ostkaka

Patron Warrior

Oil Rogue

Freeze Mage

Pavel

Malygos Druid

Tempo Mage

Malygos Miracle Rogue

Aggro Shaman

C'Thun Warrior

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!