"Szerintem papíron mi vagyunk a legesélyesebbek!" -koloRRR interjú

Hiába a nagy nevek, ha még nincs kész a csapat. Erről is beszámolt nekünk a GameAgents fiatal tehetsége.

Sokak szerint a V4 gyökeresen megváltoztathatja a hazai és régiós e-sportot. Neked személy szerint mi volt az első benyomásod, amikor megláttad, hogy elindul a verseny?

Valóban gyökeresen megváltozhat minden, e-sport nemzetté válthatunk! Úgy gondolom, hogy ez egy rendkívül jó kezdemenyezés az állam részéről.

Elég nagy név csatlakozott hozzátok Zero személyében, aki már látta belülről, hogy miként működik egy magyar csapat, és DeadFox-szal is rengeteget játszott a HR színeiben. Hogyan sikerült őt megszerezni?

Mostanában kevésbé motivált, valamint sokat kihagyott, viszont szeretne visszarázódni a formájába, de iskola mellett jelenleg sincs ideje napi 8 órát játszani, amennyit egy erősebb csapat elvárna. Számunkra már most hatalmas segítséget jelent.

Úton a profizmus felé -Beszélgetés koloRRR-ral

Domoszlay "koloRRR" Ádámmal beszélgettünk, aki nemrégiben nyerte meg a DreamHack Summer BYOC versenyét, majd nemsokkal ezután aláírta első profi szerződését.

Beszélj egy kicsit az ötödik tagotokról. Kire számíthatunk?

Az ötödik tagunk egyelőre még nem fix, több embert ki szeretnénk próbálni, nem szeretnénk elhamarkodott döntést hozni.

Nincs túl sok időtök válogatni. 

Így igaz, nem sok időnk van a nézelődésre. Valószínűleg az eddig kipróbáltakkal próbálkoznánk az idő szűkössége miatt.

Még annyit azért árulj el, hogy milyen országok játékosait tesztelgetitek jelenleg.

Hollandia és Svédország.

Ez a verseny azért merőben más, mint amit eddig a hazai játékosok tapasztalhattak idehaza. Ti másképp készültök most, mint korábban? Komolyabban veszitek a játékot?

Igen valóban, ez jóval másabb, mint valaha volt. Sajnos iskolai és egyéb magánéleti problémák miatt egyelőre kevesebbet gyakorolunk. Ezen majd szeretnénk változtatni minél előbb, de azért készülgetünk. Talán azt is kijelenthetem, hogy komolyabban próbáljuk venni ezt az egészet.

Vannak hosszútávú céljai a csapatnak, együtt fogtok maradni akár a V4 után is?

Nyilván ez sok mindentől függ, de természetesen mindig az lenne a cél, hogy egy ütőképes ötössel sokáig együtt tudjunk játszani.

Mit gondolsz, milyen esélyekkel indultok most a magyar mezőnyben? Kik lehetnek a legnagyobb ellenfelek?

Szerintem papíron a legesélyesebbesek vagyunk, tudomásom szerint lesz egy flash- és egy zen mix, talán őket tartom a legnagyobb riválisnak. Valamint ne felejtsük el a Pixelt és a N6-ot sem!

Te személy szerint kivel néznél leginkább szembe március 23-25-én a LAN döntőn?

A csoportkörben legszívesebben a FaZe-zel, a HR-rel, és a csehekkel találkoznék! Reméljük a legjobbakat, reményeim szerint mi képviselhetjük majd hazánkat, és nem fogunk csalódást okozni!

Kövessétek folyamatosan a CS:GO szekciónkat, mert hamarosan folytatjuk a magyar csapatok kifaggatását a V4 Future Sports Festival kapcsán, aminek első selejtezője január 21-én, vasárnap veszi kezdetét! ITT TUDTOK JELENTKEZNI

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!