A mai napon elindul végre az EU LCS 2018-as szezonja

A mai napon elindul végre az EU LCS 2018-as szezonja

Ma délután 6-kor elindul végre az idei év EU LCS-ének első napja, az évadot pedig nem más nyitja majd, mint a tavalyi két döntős, vagyis a Misfits és a G2!

Régen volt már 2017 szeptembere. Ekkor volt ugyanis az EU LCS döntője Párizsban, ahol akkor a Misfits és a G2 nézett szembe egymással a végső megmérettetésen, míg a harmadik helyért a Fnatic és az H2k harcolt. Azóta sok idő eltelt és szinten mindegyik csapatnál történt tagcsere.

Számítógépre és telefonra is rajzolt hátterek készültek az EU LCS csapatairól!

Iacute;gy most már otthon, vagy akár út közben is velünk lehetnek kedvenceink és ezt mindenki más is láthatja. Nektek ki lesz idén a kedvencetek?

Ma viszont este 6-tól ismét beindul az LCS és végre heti szinten lesznek igazán magas szintű mérkőzések. Az évet mindig a két döntős nyitja, azonban az erőviszonyok azóta már mások lehetnek. A G2-ból csak Perkz maradt meg, míg a Misfitsnél PoE és Ignar is elhagyták a csapatot. Természetesen nem ez a két egyedüli csapat, akiknél változás történt, érkeztek új csapatok is, mint a Giants, vagy a Schalke, illetve egy dolog biztos, nincs változatlan gárda tavalyról. Nézzük is meg, mit hoz a mai nap további része a G2 Misfits összecsapás után, illetve rápillantunk a holnapi beosztásra is.

Tavaly még egyértelmű H2k győzelem lett volna a Vitality összecsapása, de idén az H2k lehet a gyengébb csapatok egyike. A Unicorns of Love szintén nem a nagy nevek mellett tette le voksát, azonban nem egyszer faragtak már jó játékost kisebb tehetségekből, a Giants felállása pedig szintén nem a legerősebb. A Roccat és a Schalke összecsapásából egyértelműen Csacsiéknak kellene kijönnie győztesen. A Fnatic és a Splyce már nagyobb kérdés, mert bár a Fnatic szerintem csak erősödött, a Splyce-t sem szabad lebecsülni, főleg a román top dzsungel duoval.

Egy külön videó is készült a nyitás alkalmából, ami –bár még mindig elmarad az NA szinttől,– talán jobb mint a korábbi bejelentő videó az EU LCS-ről.

Az adásokat továbbra is a megszokott helyeken tudjátok követni, vagyis a Riot hivatalos csatornáján angolul, vagy a Magyar LoLTV elődadásában, magyarul. A mérkőzések a mai napon este hattól, holnap pedig délután öttől indulnak!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.