Coldzera megvédte a címét, 2017-ben is ő volt a legjobb játékos a HLTV szerint

A HLTV immáron hetedszerre szedte össze nekünk az év legjobbjait.

A HLTV immáron a hetedik évben készítette el a saját top 20-as listáját arról, hogy kik is voltak a legjobbak az elmúlt évben. A HLTV a legnagyobb, CS-vel foglalkozó oldal, ami rengeteg adattal dolgozik és talán a legjobb szakemberekkel. Ebből pedig egyenesen következik az, hogy az ő listájuk számít talán a leghitelesebbnek - a profik között is valószínűleg.

Első ránézésre egész reálisnak tűnik a lista: a címvédő coldzera (a 2016-osat is ő nyerte) idén is nagyon odapakolt, egyszerűen megállíthatatlan volt, főleg az SK-el, akikkel 8 versenyt nyertek, egyszer voltak másodikok és négyszer álhattak fel a dobogó legalsó fokára. A második NiKo is egy elég sikeres évet tudhat magáénak. A mousesports-ból nagyon kilógott (felfelé), így onnan "kimentette" a FaZe, ahol végre hasonló képességű játékosokkal játszhat.

  1. coldzera (NEKIZ)
  2. NiKo (huNter)
  3. fer (NEKIZ)
  4. rain (frozen)
  5. dev1ce (ropz)
  6. FalleN (chelo)
  7. kennyS (Twistzz)
  8. s1mple (electronic)
  9. GuardiaN (frozen)
  10. dupreeh (Twistzz)
  11. Hobbit (fitch)
  12. EliGE (Twistzz)
  13. Xyp9x (mertz)
  14. k0nfig (stavn)
  15. Kjaerbye (JUGi)
  16. oskar (electronic)
  17. AdreN (qikert)
  18. boltz (Twistzz)
  19. olofmeister (Brollan)
  20. Snax (electronic)

Minden profit megkérdeztek emellett arról, hogy kit tartanak a jövő felfedezettjének. A játékosok mellett zárójelben az ő nevüket láthatjátok. A legtöbben electronic-ot és Twistzz-t említették, akiknél minden esély megvan arra, hogy jövőre már ők is felkerüljenek erre a listára. Electronic-nak nagyon könnyen összejöhet a Na`Vi-s kalandja, ahol s1mple-val nagyon beton játékot mutathatnak egy olyan IGL mellett, mint Zeus.

Mellettük még többen említették frozent is, ő valószínűleg jövőre még esélytelen, hogy fent legyen a listán, hiszen idén tölti a 16. életévét, így csak mostantól járhat nagyobb versenyekre. NEKIZ-nek két brazil is szép jövőt jósol, coldzera és fer, az 1. és a 3. helyezett. Ő jelenleg a Luminosity Gamingben játszik, akikkel egyelőre nem tettek szert túl nagy hírnévre. Számomra viszont NiKo választása volt a legfurább, hiszen ő a 22 éves testvérét, huNtert jelölte. Ő a Valiance csapatát erősíti - tudhat valamit NiKo, vagy csak szimplán "hazabeszélt"?

Ti min változtatnátok a listában?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!