Végre péntek, végre Major nap - Beharangozó

Végre péntek, végre Major nap - Beharangozó

Négy nap szünet után végre újra láthatjuk kedvenc csapatainkat.

A kvalifikációból tovább jutott kilenc csapat végre összekerült a hét legendával, így kezdődhet a Major igazi és legizgalmasabb része. Ha van egy dolog, amiért különleges ez a verseny az biztosan az, hogy nincs konkrét esélyese. Az SK régi játékosukkal, Felps-szel kell, hogy játszanak, míg az Astralisba az utolsó pillanatba tért vissza device, akiről fogalmunk sincs, hogy milyen formában lehet, a FaZe pedig nem győzött meg senkit a selejtezőben nyújtott teljesítménnyel. A napot a kvali meglepetése fogja kezdeni.

16:00 North vs. Vega Squadron

Egy igazán parázs mérkőzéssel kezdjük a napot, hiszen mindkét csapat bizonyítani akar. Az oroszok szeretnék, ha nem csak a kvalin játszanának jól, de itt is bejutnának akár a legendák közé, a North pedig, elmondásuk szerint a Legenda spottal nem elégednének meg, ezúttal több kell nekik.

17:15 Virtus.pro vs. QB Fire

Itt már tényleg nincsenek gyenge ellenfelek, de nem túlzás, hogy a lengyel gárda az egyik legkönnyebb csapattal kezdi a versenyt. Egyértelmű esélyes a VP, de többször is láthattuk már, hogy néha nem megy nekik gyengébb ellenfelek ellen. Vajon Virtus.plow-t láthatunk ma vagy Virtus.throw-t?

18:30 BIG vs. Liquid

Valószínűleg a nap egyik leggyengébb meccse, mindkét gárdának van bizonyítani valója, de az amerikaiak beugróval játszanak, míg a BIG nem mutatott túl sokat az elmúlt hónapokban.

19:45 fnatic vs. FaZe

Olofmeisternek biztos érdekes lesz régi csapata ellen játszani, de nagy erőpróba lehet ez mindkét gárdának. A FaZe-nek muszáj elvernie a svédeket, ha bármit is szeretnének ezen a versenyen, míg a fnatic, ha elverné az all-star gárdát, egy olyan pluszt kaphatna, ami végig kíséri őket legalább a legenda spotig.

21:00 Astralis vs. mousesports

A Major egyik esélyese kezd a mouz ellen, akik nem voltak túl magabiztosak a kvalin és végül 3-2-vel jutottak tovább. Nehéz megjósolni, hogy mennyire fog jól működni a visszatérő device, aki ezúttal nem az AWP-s szerepét fogja elvinni, mert az egyelőre marad dupreeh-nél.

22:15 Cloud9 vs. G2

Egyértelműen a nap legjobb meccse, hiszen a két 3-0-val továbbjutó gárdának kell összecsapni a 100Thieves kiesése miatt. Mindkét csapat elképesztően jól játszott a selejtezőn és most megmutathatják, hogy egymás ellen mire képesek. Teljesen kiegyenlített és körömrágós meccset várok, amit szerintem, végül a G2 fog megnyerni.

23:30 Gambit vs. Na’Vi

A legjobb meccsek tényleg estére maradtak, hiszen a CIS rangadó is későn kezdődik. Zeus most az ellen a csapat ellen játszhat, akivel fél éve megnyerte a Majort, míg s1mple és electronic megpróbál bizonyítani, hogy megtudja nyerni csapatuknak a meccset. A Gambitnek van esélye jól szerepelni a versenyen és talán még a címüket is megtudják védeni.

00:45 SK vs. Space Soldiers

A felps-szel felálló brazil gárda még mindig esélyese a Majornek, míg a Space Soldiers teljes csapata újoncként fog, életükben először a Major színpadra lépni. Az esélyek egyértelműek, de a törökök egyszer már megtréfálták az SK-t az ESL One-on, így akár most is előfordulhat hasonló.

A sok viszontagság mellett egy egész patinás és minőségi verseny kerekedett ki Bostonban, reméljük most is elképesztően izgalmas meccseket fogunk látni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!