Ha létezik mázli, akkor ez az: 2 TOTY lap egy csomagban

Ha létezik mázli, akkor ez az: 2 TOTY lap egy csomagban

Mi pedig csak irigykedünk.

Sokan szidják a EA mikrotranzakciós rendszerét, hogy mennyire sokat kell költeni a játékra, hogy valami eredményt érjünk el, emlékezzünk csak a Battlefront botrányra. De a FIFA se kivétel: százezrével költik a coint csomagok nyitására, várva arra, hogy érkezzen esetleg egy 90 fölötti lap, ami persze ritka, mint a fehér holló. Vagy mint a lottó ötös. Vagy mint a Barátok Közt hétvégén. Persze ennek a témának is két vége van.

Vegyük például egy népszerű streamer, iGoldenbear esetét, aki a minap kb. 6 millió coinból nyitott pakkokat, egészen pontosan 500 db-ot. És, hogy mi az eredmény? Íme:85-86-87-es lapok végig, sehol egy 100.000 coin fölötti értékű lap. Pech, mondhatnánk, de lássuk be, ennyi nyitás után illene esnie legalább 1-2-3 igazán jó lapnak. 

Aztán ott van a másik véglet, a srác, aki egyetlen, 81+-os csomagból ezt nyitotta:A 81+ Double Guarantee lényege, hogy egy squadot elcserélsz egy olyan csomagra, amiben legalább két, 81 vagy afölötti értékű, gold játékos van. Emberünket pedig megáldották jó sok szerencsével, egyből két TOTY játékost kapott Modric és Kane személyében. 

Lehet szeretni vagy utálni az EA-t, néha, nagy ritkán, azért tud kegyes is lenni. No pláne, hogy amúgy jön ide Budapestre a FIFA18 Global Series egyik állomása a V4 Future Sports Festival keretein belül! A verseny díjazása 100.000 euró, ha szeretnéd megméretni magad, itt a link a selejtezős nevezéshez!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Borítókép: Goal.com

Kövess Minket!