Újabb 50.000 dolláros PUBG verseny a láthatáron

Újabb 50.000 dolláros PUBG verseny a láthatáron

A Global Loot League is szezonális ligával indítja a tavaszi szezont, íme a részletek!

Már több, mint egy hónapja elérhető teljes pompájában a PUBG, ami nem csak a továbbra is népes játékossereg, hanem az e-sportrendezvény-szervezők figyelmét is felkeltette. Sorra jelentik be a PlayerUnknown játékát felvonultató eseményeket 2018-ra, közéjük csatlakozik most a Global Loot League, akik szinte minden játékban kipróbálták már magukat és most szeretnék nagyobb fába vágni a fejszéjüket.

Ti is nevezhettek az IEM Katowice 50.000 dolláros PUBG versenyére!

A versenynek az egyik legnagyobb e-sport esemény, az IEM Katowice fog helyet adni.

De mennyire is? Nos, bejelentettek egy 50.000 dolláros összdíjazású PUBG versenyt a minap, mely egy 7 héten át tartó, szezon alapú bajnokság lesz. Február 2-án kezdődik a kvalifikáció és 4-én ér véget. Erre bárki nevezhet a két érintett régióból (EU és NA) négyfős csapatával, január 21-ig itt, szóval érdemes gyorsan összeverbuválni a társakat, mert egy nap áll a rendelkezésetekre, ha még éppen van szabad hely a selejtezőkre. A második héttől a hetedikig tart a hagyományos értelemben vett szezon, ide összesen 80 csapat juthat el, de őket régiónként további két divízióba sorolják majd, így alakulnak ki a 20-as csoportok.

A liga fontosabb dátumai a következők, ezek mind szerdai napok:

Február 14.
Február 21.
Február 28.
Március 7.
Március 14.
Március 21.

A nagy döntő egyelőre bejelentésre vár, erről annyit tudunk biztosan, hogy áprilisban lesz, egyelőre meg nem nevezett helyszínen. A szervezők azt ígérik, hogy a részletek a liga előrehaladtával látnak napvilágot, vagyis erre még várnunk kell. Jó látni, hogy idén még több versenyt szerveznek a játékból, csak remélni tudjuk, hogy végre megtalálja a hangját.

A tavalyi év próbálkozásai mind hagytak maguk után kívánnivalót és a játéknak is van még hová fejlődnie ahhoz, hogy valódi e-sport játék legyen. Ám ehhez a kísérletezgetés elengedhetetlen és amíg a fejlesztőknek nincs nyilvános terve arra, hogy létrehozzanak egy saját ligát, addig a harmadik oldalról érkező szervezők kezében a kormány és javarészt azt csinálnak, amit csak szeretnének. Győzni pedig az fog, aki a legtöbb rajongót hódítja maga mellé a saját víziójával és a legjobb, legkiszámíthatóbb körülményeket teremti meg az egészséges versengéshez.

Borítókép: Twitter/GLL

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!